5 Beauty hacks

annonse – lindex, ellos

Kviser øverst på ryggen? – Hvis du får kviser øverst på ryggen kan det være på grunn av hårvasken din. Når du har balsam i håret ligger det som regel klistret inntil ryggen, og hvis du ikke vasker bort den balsamen med såpe etterpå, kan det bli liggende balsamrester som kan gjøre at du får kviser. Lite beauty hack jeg plukket opp av Khloe Kardashian.

Ved siden av vasken – Nå som vi må være ekstra flinke på håndvask og spriting av hender, blir hendene ganske så tørre. For å unngå at hendene blir knusktørre, er det smart å sette håndkremen ved siden av servanten på badet. Så fort du har vasket hendene og tørket de, så slenger du på håndkrem. Hvis ikke er det altfor lett å glemme det! DETTE er forresten en av mine favoritt håndkremer fra weleda.

 

Blek? – Nå som alle solsenterene er stengt, er det jo en fin mulighet til å teste selvbruning, om du ikke allerede bruker det fra før av. Selv har jeg brukt kombinasjon med selvbruning og litt solarium i mange år, og jeg elsker DENNE selvbruningen fra cocoa brown. Den er billig, du trenger bare å ha den på i 1-3 timer og den varer i nesten en hel uke.

Unngå svettelukt – Det hender at man blir litt ekstra svett når man er på jobb / skole eller bare på farta. Kanskje har du sovet over hos kjæresten og merker at du ikke lukter heeelt fresht dagen etterpå. Prøv DISSE deodorant serviettene fra lindex. De fjerner vond lukt og gir en frisk duft. Perfekt å ha i veska så du alltid kan føle deg helt fresh!

 

Påføre foundation – Jeg elsker å bruke en SLIK svamp fra lindex for å påføre foundation. Vanlige foundation koster gjør ofte at foundation legger seg i striper. Men med DENNE fra lindex legger den seg helt flawless og du får en sykt fin finish!

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg