5 Beauty hacks

annonse – nelly, lindex, ellos

Skrubb – Lei av å kjøpe masse skrubbeprodukter hele tiden? Prøv heller DISSE skrubb-hanskene fra Lindex. De varer basically for evig, og fungerer utrolig bra for å skrubbe. Jeg skrubber hele kroppen 1-2 ganger i uka, og det er spesielt viktig å skrubbe bra om man bruker selvbruning.

BLUSEHER
BUKSEHER

 

Dunhår – Alle mennesker har små dunhår i ansiktet, og det kan ofte gjøre at sminken legger seg ganske ujevnt, og produktene virker ikke like bra. Jeg pleier alltid å fjerne dunhårene med en SLIK fra Lindex og jeg ser stor forskjell på sminken og hvor smooth huden blir.

 

Stroppløs – Stroppløse bh’er gjør som regel at man går halve kvelden og er redd for at bh’en skal gli ned, og man får som regel null kløft i de, uansett hvor store pupper man har. Jeg bruker en SLIK bh fra Lindex i alle stroppløse topper og topper der jeg ikke vil at bh-stroppene skal syns (som på bildene i dette innlegget). Den sitter som et skudd og føles amazing!

BLUSEHER
BUKSEHER

Bryn og vipper – Nå som alle beauty salonger er stengt må man farge både bryn og vipper selv. Personlig har jeg gjort det på egenhånd, siden jeg startet å farge brynene mine for første gang i sommer, etter at de hadde blitt bleket av solen. Jeg elsker å bruke DENNE fra depend. Den gjør at fargen sitter i nesten en måned og den er sykt billig og varer til flere omganger.

 

Selfies – Kanskje ikke et beauty hack, men det er beauty relatert, så jeg tar det med. Når du skal ta selfies er lyset superviktig. Feil lys kan gjøre at man ser helt hærja ut, hehe. Skal du ta bilder innendørs er det best å stille seg foran et vindu på dagtid eller når det er solnedgang. Da blir lyset superlekkert og huden din ser amazing ut!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg