5 Beauty hacks

annonse – lyko

Ansiktskrem – Når du skal påføre hudkremen din er det smart å massere den inn i huden. Da kommer den lengre ned i huden og kan jobbe bedre. Jeg bruker forresten DENNE hudkremen.

 

Barbere underlivet – Når du skal barbere underlivet kan det være smart å bruke DENNE såpen fra Asan istedenfor vanlig barberskum. Det er mye bedre PH messig for underlivet, og barberskummet kan ofte gjøre at man ender opp med røde prikker, som klør og er irriterende.

 

Rask hårvask – Dersom du har dårlig tid og trenger å vaske håret, kan du bare vaske øverste delen og foran på håret. Det er som regel der håret blir fett først, fordi det er der man berører mest.

Ekstra dekkevne – Hvis du vil ha ekstra dekkevne over foundation, og et pudder som ikke er fort tørt bør du bruke DETTE pudderet over foundation. Jeg har brukt denne kombinasjonen i åresvis, og det gir en flawless finish som ikke blir for matt eller tørr.

 

Hovne ører? – Hovner hullene i ørene dine opp etter at du har brukt øredobber? Da kan det hende at du har nikkelallergi. Kjøp øredobber i sølv og se om dette kan hjelpe.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg