5 Beauty hacks

annonse – lyko

Body lotion eller selvbruning som ikke tørker raskt nok? – Bruk hårføneren til å blåse på kroppen. Bare sett den på kald setting først, så den blåser kald luft.

 

Beauty blender – Å vaske beauty blendere helt rene er nesten umulig. Jeg har prøvd med mye forskjellig! Det eneste som jeg har funnet som faktisk funker, og som ikke etterlater svampen full av såpe og skitt er DENNE såpen fra dove. Den er superlett å bruke, og den gjør at svampene dine blir like rene som de var da du kjøpte de.

 

 

Selvbruning – En ting jeg har smertefullt opplevd er hvor kjipt det når selvbruningen blir fin på kroppen, og seriøst helt svart på hendene. Dette unngår jeg alltid ved å gjøre et smart triks. Hvis det er selvbruning som skal være på i 8 timer, påfører jeg den på hele kroppen unntatt hendene, rett før jeg skal sove. Så sover jeg med selvbruningen på. Når jeg står opp påfører jeg selvbruning på hendene og lar det være på i akkurat 60 minutter, før jeg vasker vekk all selvbruningen fra kroppen og hendene. Da får hendene nesten helt lik farge som hele kroppen. Favoritt selvbruningen min finner du forresten HER og den er fra glød.

Sprukne lepper – Jeg får veldig fort sprukne og tørre lepper om vinteren. Den tørre vinterlufta er virkelig døden! Det jeg pleier å gjøre er å bruke en leppeskrubb for å fjerne all død og sprukken hud fra leppene, også smører jeg inn et skikkelig tykt lag med DENNE fra eos rett før jeg sovner, sånn at den får gitt ekstra mye pleie og fuktighet igjennom hele natten.

 

Fjerne sminke – For å løsne opp og fjerne all sminken min bruker jeg DENNE fra biotherm. Den er en balm-to-oil som virkelig løsner opp all sminke, uansett hvor vannfast og hardt det sitter. Den er helt amazing, og jeg har brukt den i flere år!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg