5 Beauty hacks

annonse – kicks, ellos, nelly

Skrubb før solarium – Om du vil at brunfargen fra solariumet skal være ekstra lenge bør du være flink til å skrubbe huden før du soler deg. Bare vær obs på at huden kan være mer sensitiv og det er lettere å bli brent, så ta noen få minutter kortere enn vanlig. DETTE er forresten min favoritt skrubb til kroppen. Den er helt amazing!

Hovne øyne? – Jeg kan ofte få et hovent øye hvis jeg har tatt øyekrem for nærme øyet, så det har kommer produkter inn i øyet, eller hvis jeg har sittet i trekk. Å gå rundt med hovne øyne er jo ikke akkurat aktuelt, og mitt beste triks er å legge 2-3 spiseskjeer i fryseren. Ta ut en og en skje og hold på øyet. Bytt på skjeene frem til øyet ikke er hovent lengre.

 

Ekstra avslapning – Spray litt pillow mist på puten din og på sengetrekket før du skal legge deg. Da lukter det ekstra godt, og jeg kjenner jeg slapper av mye raskere. Min favoritt pillow mist er DENNE.

TOPPHER
BUKSEHER
FITBIT KLOKKEHER

Vondt å nappe bryn? – Om du er hårsår og skal nappe brynene dine kan det fort gjøre ganske vondt. Prøv å legg en isbit der du skal nappe først, så kjenner du ikke smerten fra nappingen like godt.

Stor kvise midt i panna? – Jeg tror vi alle har fått en svær kvise midt i panna før, og herregud så kjipt det er. Om du merker det på kvelden anbefaler jeg å bruke DENNE ansiktsmasken på kvisene. Den fikser opp kvisene asap. Om du derimot våkner opp med en kvise om morgenen kan du gjøre samme trikset som med hovne øyne, og bruke en iskald spiseskje på det. Det gjør at den ikke blir hoven, også er det bare å dekke over med litt concealer.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg