5 Beauty hacks

annonse – lyko, kicks

Maskara – Når du påfører maskara er det fort gjort å søle både under øynene og på øyelokkene. Vent til maskaraen har tørket helt, også bruker bare en tørr qtips til å gni det vekk. Mange går i fella med å prøve og fjerne det før det har tørket og da gjør man ofte bare vondt verre!

KJØP KJOLE HER, 70% RABATT NÅ

 

Tørr hud – Nå som det er vinter blir huden vår ofte veldig tørr, det kan gjøre at den ser nesten litt grå og gusten ut. Få myk og glødende hud ved å skrubbe huden en gang i uka, og påfør bodylotion på hele kroppen om kvelden. Min favoritt skrubb finner du HER fra Rituals, og min favoritt body lotion finner du HER fra Biotherm.

Bryn – Når du skal forme brynene dine er det en ting som er smart å tenke på, som jeg ser at ofte folk bommer på. Innerste delen av brynene skal gå cirka på linje med innerst i øyekroken. Er brynene for langt inn eller ut kan det ofte se litt rart ut, og bryn som ellers kunne sett flotte ut, ender opp med å se lite proporsjonerte ut.

KJØP KJOLE HER, 70% RABATT NÅ

 

Småhår – Alle mennesker har små hår i ansiktet, noen har mørkere enn andre. Et sminketriks jeg lærte for lenge siden er å bruke DISSE fra depend, for å fjerne all småhår i ansiktet. Da sitter foundationen mye finere, og det er også en fin måte å peele huden på (kineserne har gjort dette superlenge).

Oljete hud – Om du har oljete hud er det fort gjort å bli blank utover dagen. Da har du to valg. Du kan enten fylle på med mer sminke, og ende opp med at den blir kakete. Eller så kan du bruke DISSE fra NYX for å fjerne overflødig olje og matte ned huden. Genialt!

 

 

 

2 kommentarer
  1. Hei hei 🙂 Du la ut en snap i går av en pasta gryte med kylling, den så så innmari god ut, kan du legge ut oppskriften? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg