5 Beauty hacks!

annonse – lyko, kicks

Hoven kvise? – Bruk en isbit på den. Det gjør at hevelsen ofte kan gå ned. Selv merker jeg alltid at toneren min gjør at kvisene roer seg ned etter at jeg har renset huden. Jeg bruker forresten DENNE toneren.

Tørr hud – Nå som det har blitt veldig kaldt ute, er det fort gjort at huden kan bli tørr. Den begynner å klø, og det kan bli så ille at det nesten kjennes ut som at huden spjærer når du legger deg ned. Hehe! Dette er noe som skjer når det blir kaldt ute fordi vi er så mye ut og inn av kald og varm luft. For å unngå og bli tørr i vinter, bør du bruke DENNE bodylotionen fra Biotherm. Den er en bestselger og den er en av mine største favoritter!

 

Øyenbryn – Øyenbryn burde alltid være en tone mørkere enn ditt eget hår (med mindre du har svart hår, da burde det heller være en tone lysere). Noe å tenke på neste gang du kjøper produkter for å fylle inn brynene / farger de.

Kviser? – Hver gang jeg får en skikkelig kvise smører jeg bare på DETTE middelet fra Mario Badescu på selve kvisen, og sover med det over natten. Dagen etter er kvisen basically helt borte! Det funker helt sinnsykt bra, og det er ikke uten grunn at Kylie Jenner anbefaler det!

Spar penger på håret – Siden jeg farger håret mitt litt mørkere, må jeg farge etterveksten cirka 1 gang i måneden. Dette er noe som fort kan bli store summer over tid, og da er det bedre å bare farge håret selv. Jeg har brukt DENNE hårfargen fra Garnier i åresvis, og den er både billig og veldig bra!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg