5 Beauty hacks

annonse – lyko, nelly, kicks

Rød i hudtonen? – Om du er veldig rød i hudtonen (noe som er typisk nordmenn), så funker det supert med en selvbruning med oliven toner. De grønne tonene i olivenfargen vil da jevne ut rødheten, og man sitter igjen med en mye mer gyllen hudfarge.

Dette er noe av grunnen til at noen selvbruninger kan se smashing ut, mens andre kan man ende opp helt oransj av, haha! Min favoritt selvbruning med oliventoner finner du HER til kun 99,- kr for en svær flaske!

Kviser? – Hver gang jeg får en skikkelig kvise smører jeg bare på DETTE middelet fra Mario Badescu på selve kvisen, og sover med det over natten. Dagen etter er kvisen basically helt borte! Det funker helt sinnsykt bra, og det er ikke uten grunn at Kylie Jenner anbefaler det!

 

Neglebørste – Jeg er bittelitt (veldig) cleanfreak. Så når jeg skal vaske hendene mine liker jeg å alltid bruke en neglebørste for å virkelig børste og vaske ordentlig under neglene. Siden jeg bruker løsnegler står neglene litt mer opp fra neglesengen enn hvis man har naturlige, så det samler seg ikke like fort dritt under neglene. Men det er fortsatt viktig å bruke! Lite tips om du vil være litt ekstra renslig (hvem vil vel ikke det?).

Føtter – Nå som det er partysesong bruker man ofte hæler som er relativt åpne, og da kan det være en idé å gi litt ekstra pleie til føttene. Sleng på en fin neglelakk og fil neglene. Ta gjerne en fotmaske også. Den tar du på, og etter 7 dager faller all død hud av føttene dine. Har prøvd det selv, og det er helt vilt hvor bra det funker! Fotmaske finner du HER fra Beauty PRO.

 

Ekstra fin sminke – Vil du at sminken skal se ekstra fin ut på julebordet eller til julaften? Da bør du bruke DENNE ansiktsmasken i 10 minutter før du legger sminken. Den gir intens fuktighet, og sminken legges mye bedre på en hud som har fått godt med fuktighet.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg