5 Beauty hacks

annonse – kicks

Tørre lepper? – En gang iblant blir leppene mine skikkelig tørre og da er det en rutine som redder de hver eneste gang. Skrubb leppene med leppeskrubb før du skal legge deg. Rett før du legger deg til å sovne smører du inn et tykt lag med leppepomade på leppene og rett utenfor leppekanten. Denne rutinen gir et skikkelig fuktighetsboost og er en mirakelkur for tørre og sprukne lepper! Min favoritt leppeskrubb er DENNE og min favoritt leppepomade er DENNE.

Bath bomb – Kanskje ikke et beauty hack, men jeg tar det med fordet! Jeg elsker bath bombs, men det er sjelden jeg har tid eller ork til å bade. Derfor har jeg heller med bath bomben inn i dusjen. Jeg legger den inn i et hjørne det vannstrålen ikke treffer den, også kommer det sykt god duft i dusjen samtidig som at vannet blir rosa. Genialt triks om man ikke har badekar men vil ha litt ekstra velvære i hverdagen! Ps; anbefaler å bruke the body shop sine. Etter erfaring syns jeg de funker best til akkurat dette.

 

 

Større lepper? – Hvis du vil lage en illusjon av større lepper kan du bruke liplineren og tegne rett på utsiden av leppekanten. Bare pass på at du holder deg til leppekantens linje ved munnvikene. DETTE er min favoritt lipliner.

 

Nattmaske – Den siste tiden har det blitt superpopulært med sheet masks, og jeg skjønner hvorfor. De er jo så morsomme! Men dessverre syns jeg av erfaring at de ikke gir like mye pleie som en nattmaske. Selv bruker jeg nattmaske 1-2 ganger i uken, og det gir tidenes fuktighetsboost med mye pleie til huden min. Det er nesten som å våkne opp med ny hud dagen etterpå. Haha! Masken tar du bare på om kvelden og har den på mens du sover, enkelt og greit! Jeg bruker DENNE nattmasken og den er helt amazing!

 

Sminke som sitter hardt? – Jeg er glad i å bruke mye sminke og da er en vanlig rens sjanseløs. Jeg kom over et produkt som er en balm to oil som man bruker først, og den løsner opp sminken på en helt sjukt bra måte. Den fjerner selv den hardeste mest vannfaste sminken. Rensen finner du HER.

 

0 kommentarer

Siste innlegg