5 Must haves til julaften og nyttårsaften!

annonse – lyko, kicks

For å bli fresh og fin til både julaften og nyttårsaften, er det noen produkter som er skikkelig must haves. Dette er produkter jeg virkelig liker, og som jeg vil anbefale dere!

Øyenskygge

Denne øyeskyggen er som dere ser godt brukt. Den har så mange fine farger, som passer til alle mulige anledninger. Også er den av veldig god kvalitet så fargene er så sykt pigmenterte og sitter superfint!

 

Bodylotion

Når det er vinter blir jeg knusktørr i huden, så er da er denne body lotion en lifesaver. Jeg elsker å smøre inn hele meg med det om kvelden, og da blir huden få fin og glødende!

Selvbruning

Jeg er ikke akkurat en sånn person som drar til syden nå som det er pandemi for å bli brun, så da bruker jeg heller selvbruning. Hehe! Denne selvbruningen er helt super, og anbefales!

Kvisefiks

Mye julemat og godis, da popper kvisene frem. Da er denne helt genial! Jeg smører på med en q tips der kvisene er på kvelden, og dagen etterpå er de nesten borte. Funker helt amazing!

Highlighter

Det er ikke bare kjolen som skal glitre, det må jo også du og jeg! Jeg elsker denne highlighteren. Den popper skikkelig! Bruker den på kinnbena og neseryggen, og når jeg skal på spesielle anledninger bruker jeg den på kravebena.

 

Håper du fant noe nytt og spennende du vil teste ut!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg