5 Fitness hacks

Dander – Det er mye lettere å forsyne seg av frukt og bær om de ligger ferdig skjært opp på et pent fat. Så om du og de rundt deg vil bli flinkere til å spise frukt og grønt, bør du ha et fruktfat stående som man kan forsyne seg av hele tiden.

Lettprodukter – Når du skal velge meieriprodukter er det smart å velge lettvarianten. Er rømmeklatt på maten blir fort mye mer kalorier enn man skulle tro dersom man velger seterrømme. I seterrømme er det hele 335 kcal per 100 gram, mens i tine lett 2% er det kun 67 kcal. Så om du velger lettvarianten kan du spise mer for samme kalori-innhold.

 

Fysen? – Dersom du kjenner cravings på noe søtt bør du drikke et kaldt glass vann, og hvis det fortsatt ikke har gitt seg bør du spise et eple. Ofte når man blir fysen er man egentlig bare tørst. Om det derimot er ikke er tørst, kan det være at man er småsulten eller rett og slett bare søtsugen. Syren og sødmen i eple gjør at søtsug dempes.

Spis frukten – Ikke drikk frukten, spis den. Når du drikker juice er det fort gjort at det blir litt for mye raske karbohydrater, og noe som egentlig er sunt kan bli usunt. Alt handler jo om mengder. Om du har lyst på appelsinjuice, bør du heller spise en appelsin. Spiser du den får du også i deg mer fruktkjøtt som inneholder fiber.

 

Søvn – Søvn er ekstremt viktig for kroppen både fysisk og psykisk. Får du ikke nok søvn går alt galt. Derfor er det ekstremt viktig at du legger deg tidlig nok om kvelden til at du får 8 timer søvn. Mange opplever at de sover bedre om det er litt kjølig i rommet, så dette kan være lurt å prøve. Om du sover i for varmt rom er sannsynligheten for å få mareritt høyere. Så pass på dette.

1 kommentar
  1. Takk for bra tips!! Kan sykt relatere til det med å være fysen, men egentlig bare tørst 😂 blir alltid bedre av å drikke vann!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg