5 Beauty hacks

Annonse kicks Nelly

Vippelim – Når du skal sette på vipper er det veldig viktig at du bruker riktig lim. Jeg har brukt vipperemser i åresvis, og har merket ekstremt stor forskjell på de forskjellige limene. DETTE limet er uten tvil min favoritt. Den tørker relativt fort, blir usynlig, er veldig lett å påføre og gjør at vippene sitter skikkelig godt fast hele dagen (til og med om øynene dine skulle renne litt!).

JUMPSUITHER

 

Unngå inngrodde hårsekker – Hvis du får mye inngrodde hårsekker er det to ting du kan gjøre for å unngå det. Nr 1: bruk alltid en skarp høvel. Ikke den som har ligget i dusjen i to uker og som har blitt brukt altfor mye. Nr 2: skrubb hele kroppen 1-2 ganger i uka, og skrubb gjerne rett før barbering.

 

Blå øyne – Dersom du har blå øyne er det smart å bryte øyeskygger med bruntoner og guldtoner, og legg gjerne på svart maskara og en svart winged liner. Dette gjør at blåfargen på øynene dine popper ekstra mye frem.

JUMPSUITHER

 

Bath bombs – Når du kjøper bath bombs hender det at en liten bit faller av. Spar på denne biten og bruk den neste gang du skal ha fotbad.

 

Ekstra dekkevne – Hvis du vil ha ekstra dekkevne over foundation, og et pudder som ikke er fort tørt bør du bruke DETTE pudderet over foundation. Jeg har brukt denne kombinasjonen i åresvis, og det gir en flawless finish som ikke blir for matt eller tørr.

7 kommentarer
  1. Når kommer det ny YouTube video? Kan du lage en video der du eller Per Fredrik gjetter pris, og hvis man klarert det må den andre kjøpe tingen?

  2. forstår ikke hvordan denne bloggen kan ligge så langt oppe på topplisten? jobbe 10 timer om dagen men synes det stadig er flere dager du ikke legger fra deg et pip her.

  3. Bloggen din suger. Du må ta deg sammen. Begynner å bli rimelig lei av alle liste innleggene dine. Vil ha personlige innlegg. Det er også trist at det stadig vekk er dager der det ikke kommer noen nye innlegg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg