3 Tanker på en torsdag

DNA testing – For et par år siden testet jeg DNA’et mitt via MyHeritage. Der fikk jeg ser hvor jeg egentlig kommer fra. Fikk et ganske stort sjokk når jeg fant ut at jeg er delvis IRSK. Aner ikke hvor det kommer fra. Noe som jeg ikke har tenkt sånn veldig mye på er hvordan DNA’et våres kan brukes mot oss. Leste nettopp en lang artikkel som faktisk gjorde meg litt stressa.

Tenk om facebook hadde kjøpt MyHeritage også kan facebook plutselig begynne å reklamere for alt mulig som passer mitt dna? Man kan jo velge å se hvilke sykdommer man er disponert for (alzheimers osv) og det er creepy å tenke på at facebook kan bruke algorytmene sine på en sånn måte. Syns de drar den langt nok allerede med hvordan vi får reklamerer som er ekstremt tilpasset oss via alt vi sier, skriver og gjør.

For en rar verden vi lever i, der det faktisk er greit. Tenk å komme ut av fengsel etter 20 år på isolat, også er det her den verden man blir møtt av. What a mindfuck.

Snø – Mens vi var på Gran Canaria kom det masse snø i Sandefjord, men det ble borte før vi kom hjem igjen. Så kjipt at vi bare fikk sett det på overvåkningskameraene våre!

Håper virkelig det kommer snø snart. Det blir magisk vakkert når det er snø, også blir julestemningen enda større. Hadde vært så koselig hvis det begynte å snø masse den 1 desember!

Mål – Jeg elsker å sette meg mål, og merker hvor ekstremt mye mer motivert jeg blir når jeg har et klart mål. Her om dagen nådde jeg et mål som jeg aldri trodde at jeg skulle klare, og det føltes så fantastisk! Har ikke lyst til å gå inn på hva selve målet var, for det er ikke noe jeg vil dele.

Vi har jo alle forskjellige drømmer og ønsker for hvordan livene våre skal være, men noe som er trist er at de aller færreste setter seg konkrete mål. Leste at det var bare 5-10% av mennesker som faktisk setter seg mål. Dette er jo helt vilt!

Gjør deg selv en stor tjeneste og sett deg noen mål. Enten om det er kortsiktige mål eller langsiktige. Tenk nøye over hvordan du ønsker at livet ditt skal være, og finn ut hva som kreves for å få det til å skje!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg