That’s what bestfriends are for

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Drammen. Var der en tur med Isabella. Har ikke vært med Isabella på litt over en uke. Altfor lenge! Men vi tok en liten “pause” fra forholdet våres. Hender man må ta en liten pause, da blir det så mye bedre igjen etterpå. Kjente virkelig at jeg hadde savnet Isabella. Herregud, en uke er mye uten henne. Når jeg skrev forhold i stad var det fordi alle tuller litt med at vi er som kjærester. Bortsett fra det intime da, selvfølgelig. Vi er nok for hetero til å kunne hatt det intimt. Men vi er veldig avhengige av hverandre og må snakke om alt med hverandre. Ikke noe uærlighet her i gården! 

Vi stakk på Pigen en tur. Ble utrolig sjokkert over den dårlige servicen. Det tok hundre år før vi fikk en meny hver. Og når vi endelig fikk bestilt (etter å nærmest vinket en servitør til oss) tok det hundre år før vi fikk det vi skulle ha. Servitøren mistet lappen sin med hva jeg skulle ha, og det jeg skulle ha var de selvfølgelig tomme for. Så da måtte jeg bestille noe annet. Som ble sjokoladefondant, usunt. Men den var sykt god! Så der gjorde kokkene er god jobb. Virkelig! 

I kveld tenkte jeg med på trening en tur. Tenker å trene litt styrke. Må også rydde rommet mitt, for her ser det ikke ut. Uff uff! 

 

Love Stina <3

15 kommentarer

Siste innlegg