5 Fun facts om meg

Norsk / Engelsk – Jeg ser litt vel mye på amerikanske serier, og derfor har jeg litt fort for å glemme de norske ordene for ting. Så hver gang jeg skal notere ting for meg selv blander jeg på skrive norsk og engelsk. På bloggen må jeg ofte stoppe opp og bruke google translate for å huske det norske ordet. Ere mulig. Haha!

Spill – Jeg bruker nesten null tid på å spille spill. Har ikke hverken playstation, x-box eller noe som helst sånn. En sjelden gang iblant spiller jeg the sims 4 for å planlegge hageprosjekter. Ellers enn det spiller jeg kun candy crush. Men det prøver jeg å holde til et minimum. Spilling gir meg liksom ingenting. Det er ikke en opplevelse jeg kommer til å huske, det er ikke sosialt, det er ikke noe som jeg lærer noe av og jeg sitter ikke igjen med en følelse at jeg har brukt tiden min til noe bra. Dette er jo bare hvordan jeg tenker på spill. Vet det er mange der ute som får masse ut av å spille spill, og da er det jo bare å kjøre på. Men for meg er det ikke sånn, hehe!

 

Organisert – Jeg er litt vel glad i å være organisert. Jeg syns det er så gøy å organisere ting, og føle at jeg har skikkelig system på tingene mine. Alt ifra sminken min til mapper på mac’en. Alt må være i orden. Hvis ikke blir jeg helt stressa. Haha!

Fargekordinererer alt – Jeg elsker å sortere ting etter farge. Da ser det så mye mer ryddig og fint ut. Jeg gjør dette med alt ifra klærne mine på walk in closet mitt, til bøkene i bokhylla til appene på telefonen min.

Cola zero – Jeg sliter mye med kvalme, og er heeeelt avhengig av cola zero. Er jeg ute på restaurant blir jeg skikkelig skuffa hvis de kun har pepsi max. Det liker jeg nemlig ikke. Frem til jeg ble voksen trodde jeg alltid at de to smakte likt, men nope; de er heeelt forskjellige.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg