Dette redder huden min!

annonse | decrusto

Nå som vi er godt uti høstsesongen begynner jeg virkelig å merke det på huden min. Den kalde luften ute, og den tørre varme luften inne har virkelig tørket inn huden min, noe som er superkjipt og ganske krise sånn hudmessig.

Problemet med huden min (og dette gjelder for mange) er at når huden blir tørr overproduserer huden i ansiktet talg, og da kan det fort bli kviser. 

Heldigvis har det ikke rukket å komme så mye kviser enda. Men nå trenger virkelig huden min krisebehandling! Decrusto har jo utrolig gode produkter, og jeg har brukt disse jevnt i over et år, fordi de er så gode! Renseskummet dems har jeg testet den siste tiden og det er helt fantastisk!

Jeg bruker veldig mye sminke, og produkter som sitter skikkelig hardt. Rensen til Decrusto løsnet opp alt, og fjernet alt av sminke og overflødig olje på null komma niks! Tidligere har jeg måttet bruke flere forskjellige renser for å fjerne sminken. Men Decrusto sitt renseskum gjorde en så god jobb, at jeg kun trengte den! Dette skummet både renser huden på dybden, toner og fjerner makeup – så det er et 3-1 produkt som virkelig gjør susen!

⚡️KLIKK DEG INN HER FOR RENSESKUM⚡️

For å gi et skikkelig fuktighetsboost til huden min bruker jeg beauty ghost. Jeg brukte den iherdig i fjor vinter, og den hjalp huden min mye! Den gir så mye fuktighet og den har en beroligende effekt på huden. Så tørr og irritert hud er null problem med beauty ghost! Masken har også anti age formula basert på aktivt stabilisert oksygen, så det er perfekt om du nærmer deg slutten av tyveårene eller er eldre enn det. 

⚡️ 50% RABATT PÅ BEAUTY GHOST NÅKLIKK DEG INN HER⚡️

Når jeg har på masken sitter jeg som regel og jobber med bloggen, eller bare slapper av med en kopp kakao og ser på litt YouTube videoer. Hverdagsluksus! 

Selv bruker jeg den 1-2 ganger i uka, og den redder huden min!  Masken skal være på i 25-30 minutter (til den er helt tørr). Så drar du den forsiktig av. Er det noen rester igjen fjerner du de bare med en våt klut. Etterpå er huden fløyelsmyk og fuktet. Så deilig! Nevnte jeg forresten at begge produktene er 100% veganske? Altså 😍

⚡️ 50% RABATT PÅ BEAUTY GHOST NÅKLIKK DEG INN HER⚡️

tilbudet varer ut november

 

Håper du ble inspirert til å ta vare på huden din i vinter. PS; disse produktene er perfekte å gi i julegave til venninner og familie 😃🎅🏻🎁

Sjekk ut Decrusto på facebook!

#BeautyGhost #SkinCare #Vegansk #Decrusto

13 kommentarer

Siste innlegg