7 Must haves i klesskapet!

annonse | nelly

I klesskapet er det noen ting alle burde ha. Dette er de tingene du kommer til å irritere deg over at du ikke hadde det, når situasjonen oppstår og du skal på julebord eller noe annet der du vil se ut på ditt beste. Tingene du ikke tenker over at du bør ha i klesskapet, før du har det og du tenker; hvordan klarte jeg meg uten?

Steam strykejern – Dette kjøpte jeg for en liten stund siden, og jeg aner ikke hvordan jeg har klart meg uten! Eller rettere sagt. Det har vært mange ganger jeg har trengt det, og har måtte velge et annet antrekk pga det. Steam strykejern er genialt og du kan stryke skjorten / kjolen når den henger på kleshengeren. Det går utrolig kjapt, og er et must om du har klær som fort rynker seg! Det reddet halloween antrekket mitt i år! 

Cross back – Skal du ha på den en kjole eller topp med smal rygg? Da må man ofte droppe bh’en eller ta en stroppløs så ikke bh stroppene skal synes. Vel, nå slipper du det! Om du bruker en cross back clip får du klippet sammen bh stroppene. Funker også genialt om stroppene til kjolen har blitt for lange. Clip finner du HER.

Sikkerhetsnål – Dette bruker jeg HELE tiden! Det er så genialt å bruke dersom kjolen har høy splitt og man vil snevre den inn, eller om et plagg har blitt for stort. 

Nipple covers – Enkelt ganger vil man gå uten bh, og det er helt innafor. Men da kan det være genialt å bruke nipple covers så man slipper å stå med superstive nippler når man skal ha en seriøs samtale med godt voksne mennesker, som fort kan bli kleint. Hehe! Nipple covers finner du HER.

Kjoleteip – Har du en kjole som sklir litt hvor den vil i pupperegionen? Det kan fort bli veldig uheldig! Redningen; dress tape. Det er supersterk dobbeltsidig teip som er laget for stoff så det ikke faller rett av. Teip den i ytterkanten av kjolen og på bh’en, så sitter kjolen hele kvelden! Kjoleteip finner du HER

Sorte tynne strømpebukser – Jeg har alltid 1-2 par med uåpnede sorte tynne strømpebukser liggende i klesskapet. Det er jo så typisk at man glemmer å kjøpe med det, og hvem rekker å stikke på butikken når man står klar for å dra ut på julebord? Tro meg; du kommer til å takke deg selv den dagen du står der og trenger et par ekstra strømpebukser. Husk; de du brukte da du var ute sist kan det være hull i som kom på festen eller i vaskemaskinen. Så det er viktig å ha pakker med uåpnede! Hehe!

Nude pumps – Et par med beige pumps som er gode å gå i, passer til nesten alt. Har du de har du alltid sko å ha på deg, og nude pumps matcher så og si alle farger. Selv bruker jeg mine nude pumps hele tiden, og ikke bare er de fine å se på. De er faktisk behagelige. Mine nude pumps finner du HER

 

9 kommentarer

Siste innlegg