Proteinrik taco salat

Som nesten enhver nordmann elsker jeg taco. Tror faktisk jeg kunne spist det hver eneste dag! Men den vanlige varianten med masse fet rømme, tacolefser, taco skjell og tortillas er ikke akkurat den sunneste varianten i hverdagen. Det er mer fredagskos. Men som jeg sa, så kunne jeg gjerne spist taco hver dag.

Så jeg kjører min egen vri på taco der jeg lager tacosalat med cirka 150 gram karbonadedeig stekt med tacopulver, lettrømme, tacosaus, avocado, mais, tomater, agurk, paprika, litt gulost og litt koriander på toppen. Da blir det hele 40 gram proteiner fra kjøttet, ost og lettrømme. Også får man i seg masse gode næringsstoffer fra grønnsakene. Så det er en super middag.

Og; det er dødsgodt som lunsj og det kan enkelt lages kvelden i forveien. Har du en mikroovn på jobben / skolen kan du varme kjøttdeigen litt, men det er ikke et must da den blir mer romtemperert når den ligger i matboks i sekken. Det tar også maks 5-10 minutter å lage hele salaten, så det er et stort pluss når man har en travel hverdag eller bare er sulten og ikke orker å vente i hundre år før maten er ferdig. 

Hvem fikk lyst til å teste denne? 😃🙋🏻‍♀️🌮

8 kommentarer

Siste innlegg