Hvordan jeg har det for tiden

Reklame | Twentyfour

Nå føles det rart å skrive her inne. Den siste tiden har det bare blitt færre og færre blogginnlegg her inne, og jeg klarer ikke å bare hoppe inn i det uten å si noe om det. Jeg må først og fremst si tusen takk for at dere er så tålmodige med meg, og alle de gode ordene dere sender. Det betyr virkelig mye ❤️

JAKKEHER
BUKSEHER

Som jeg har snakket om litt tidligere så går det veldig opp og ned med meg om dagen. Jeg prøver å ta meg tid til å gjøre sosiale ting så jeg kan få det bedre med meg selv. Samtidig som jeg har prøvd å la meg selv få litt fri fra mye av jobben.

Ikke egentlig så sikker på om det faktisk er smart å la seg selv få fri, for da blir fort hverdagen litt meningsløs. Ikke at jobben min er hele livet mitt. Men dere skjønner kanskje hva jeg mener? Jeg liker å stå på og jobbe hardt, og den siste tiden har jeg virkelig ikke gjort det i det hele tatt, og jeg vet ikke om det har gjort det verre eller bedre for meg. 

Uansett. Nok om det der. I dag har jeg holdt på masse ute i hagen. Det er jo høst nå, og for oss meg hus og hage betyr det en tid; fjerne en hel haug med løv. Jeg elsker å ha masse trær som blokkerer innsynet mot huset vårt. Men om høsten er det mildt sagt litt stress. Heldigvis har jeg løvblåser, så det gjør jobben ekstremt mye lettere.

Så langt denne høsten har jeg fjernet 14 søppelsekker stappfulle av løv. Det er jo helt vilt! Det som er enda verre er at det er så mye igjen. Haha, uff! Men jeg tar litt etter litt, også får den nevrotiske perfeksjonisten inne i meg bare skjønne at jeg ikke kan ha en like plettfri innkjørsel som de som ikke har trær. Litt løv på bakken er jo faktisk bare fint. Det er jo høst, og høstfargene er jo helt nydelige!

Nå ser i alle fall den innerste delen av innkjørselen ut som at det er sommer, for det er nesten ikke et løv der! Så får vi se hvor lenge det varer. Tipper det kommer et vindkast også er det helt kaos igjen. Noen andre med hus som kjenner igjen the struggle? 😅🙈

10 kommentarer

Siste innlegg