Sett på brudekjoler i dag!

I går var vi på double med date med broren til Per Fredrik og kona hans. Dere husker kanskje det utrolig fine bryllupet jeg var i, i sommer? Det var jo dem sitt! Så vi satt mye og skravlet om bryllup i går. De har jo så mange gode tips å komme med, så det var gøy! Vi har jo kommet et godt stykke på vei med planleggingen selv. Så vi fikk masse tips om alt ifra gjesteliste til kjole, og alt mulig!

Etter middagen stakk vi bort og spilte virtual reality. Dere som følger meg på snapchat så kanskje det? Det var så utrolig morsomt, så det har jeg lyst til å gjøre igjen. Både Marthe Marie og jeg fikk helt dilla på samme spillet, og vi ble faktisk skikkelig gode. Selv om hun var mye flinkere enn meg da! 

I dag var jeg faktisk i møte med en brudesalong i Oslo som jeg skal finne kjole hos. Herreguuuud, de hadde så sinnsykt mye fine kjoler at jeg nesten døde. Det er virkelig det sykeste jeg har sett! Skal lage video når jeg prøver brudekjoler, så dere får se masse. Kommer selvfølgelig ikke til å vise den kjolen jeg går for, før selve bryllupet. Men da får dere jo være med på reisen dit! 

13 kommentarer

Siste innlegg