5 Beauty hacks!

annonse – annonselenker; nelly, kicks, bangerhead

💗 Oljete igjennom sminken? Om du ofte blir veldig blank / oljete igjennom sminken, kan det være smart å bruke en mattende ansiktskrem og en matt foundation. Om du blir blank igjennom det også, kan du bruke blotting papers for å fjerne olje (uten å ødelegge sminken) i løpet av dagen.

KJOLE HER

💗 Sitter vipperemsene dårlig? Jeg har brukt vipperemser, altså vipper du selv setter på hver dag, i mange år. I løpet av den tiden har jeg prøvd en god del forskjellige lim, og det er et lim jeg sverger til. Det gjør at vippene setter seg veldig godt på plass, de blir mye lettere å sette på, og det skal ekstremt mye til for at vippene popper av. Jeg har grått med vipper, gått igjennom regn, sovet og alt mulig med de og de sitter som støpt. Limet jeg bruker finner du HER. 
 

💗 Korte vipper naturlig? – Om du liker å rocke dine naturlige vipper, men de er korte har jeg to triks til deg. Det første er å ta vippeløft. Det gjør at vippene står rett opp, og du får utnyttet den maksimale lengden dems. Triks nummer to er å bruke vippeserum. Selv bruker jeg det for å passe på vippene mine (siden jeg bruker vipperemser) og det hjelper ekstremt. De blir lengre og tykkere, og jeg så stor forskjell da jeg begynte med det. Mitt favoritt vippeserum finner du HER på 60% rabatt. 

KJOLE HER

💗 Solarium? – Jeg pleier å ta solarium en gang iblant for å booste solfargen. Er jo ikke akkurat så mye sol nå i september man blir brun av. Når jeg tar solarium er det en ting som er veldig viktig. Å bruke solkrem i ansiktet! Jeg bruker som regel solfaktor 30 i ansiktet, og jeg blir brun fordet. Men da sparer jeg huden for mye solbrenthet og ikke minst; rynker. 
 

💗 Rød hud? – Om du er veldig rød i huden i ansiktet har jeg noen triks til deg. Å være rød i ansiktet er veldig typisk den nordiske huden, og noen er mer røde enn andre. Dersom du er veldig rød kan du starte sminkerutinen med en grønn primer (DENNE er veldig god), deretter bruker du en grønn concealer (DENNE er min favoritt) på de stedene du er mest rød for å jevne ut hudfargen. Til slutt bør du bruke en foundation som har gule undertoner. 

 

💗🌟💗

 snapchat – stinablogg | instagram | facebook 

11 kommentarer

Siste innlegg