Premierefest med Bloggerne

På mandag var jeg på premierefest for Bloggerne. Nesten hele casten, de som jobber med Bloggerne og kjente og kjære var invitert. Det ble en utrolig hyggelig kveld, og det er virkelig en amazing gjeng som har laget bloggerne.

På mandag rullet første episoden på TV2 Livsstil og på TV2 sumo, og vi så første episoden på festen. Jeg har allerede sett noen av episodene og jeg kan si så mye som at det bare er å glede seg. Herreguuuud, for en sesong dette blir!

Det er mange som har lurt på når jeg kommer på, siden jeg ikke har blitt vist enda. Jeg kommer på i episode 6 som sendes nå på tirsdag 18 september. På TV2Sumo HER kan du se full oversikt over episodene som har kommet, og hvilke som kommer og hvem som er med i hvilke episoder.

Så det er bare å klikke seg inn der for å se hvilke episoder jeg er i. Så langt kan jeg avsløre (siden det står på TV2 sumo sine sider) at jeg er med i episode 6, 7, 8 og 9. Kommer til å være med i flere også, men mer enn det kan jeg ikke avsløre. Hehe! 

På både bildet over og under kan dere virkelig se hvor lav jeg er. Jeg hadde ikke på meg høye hæler (anne brith og anniken hadde det), og jeg ser så liten ut i forhold til de andre. Altså, det er virkelig shorty life. 

Da vi skulle gå fra festen tok vi følge med Joakim Kleven, og han knipset de fineste bildene av Per Fredrik og meg. Altså, de bildene er til å dø av! Det øverste har jeg faktisk som bakgrunn på telefonen min!

Det er forresten Joakim Kleven som tok alle bildene i dette innlegget. Han var flink fotograf hele kvelden, og det er jeg glad for fordi jeg glemte helt å ta bilder selv. Hehe! 

Gleder meg virkelig til å se flere episoder av Bloggerne, og jeg er så spent på deres tilbakemeldinger om det! 

🌟🌟🌟

snapchat – stinablogg | instagram | facebook | 

8 kommentarer

Siste innlegg