Intervjuet på God Morgen Norge

annonse – annonselenker: Nelly

I dag var jeg som mange av dere har fått med dere, gjest på god morgen Norge. Jeg var der sammen med Anne-Brith for å snakke om Bloggerne, kjærlighet og det å stå sterkt sammen i mediestormer.

Det er faktisk første gangen jeg har vært på god morgen Norge, og første gang jeg har vært på livesending. Så det var veldig annerledes! Men det var jo veldig gøy!

Elsker å prøve ut nye ting, og til tross for at det var noe helt nytt var jeg ikke nervøs i det hele tatt. Nå har jeg nettopp sett hele intervjuet på TV2 sumo, og jeg er skikkelig fornøyd med hvordan det gikk. Et lite klapp på skulderen til meg selv, om det er lov her i jantelov Norge. Haha! 

TOPPHER  /  BUKSEHER 50% rabatt NÅ!

Liten selfie fra sminkerommet. Jeg er jo helt scarred etter mine dager som modell der jeg fikk alle mulige rare sminkelooks som virkelig ikke kledde meg, så jeg nekter alltid å ha makeup artist og hårstylist. Så sminken ble lagt selv i dag. Hehe! Var litt seigt å stå opp 05:00, men det er verdt det når man skal noe gøy! 

TOPPHER  /  BUKSEHER 50% rabatt NÅ!
 

Ellers føler jeg at jeg skylder dere en forklaring på hvorfor det har vært stille her siden søndag. Den siste tiden nå som det har vært mye presse rundt bloggerne, har det vært lange dager med mye reise, og i intervjuer gir jeg alltid mye av meg selv. Jeg er jo fortsatt ikke 100% frisk etter jeg var utbrent, og jeg merker det veldig godt i perioder der det er hektisk. Da stopper kroppen min helt opp, og jeg må bare slappe av når jeg kan. Håper dere forstår, og har litt tålmodighet med meg ❤️

Over til noe litt mer hyggelig! I dag har Per Fredrik og jeg 3 årsdag. Nå er det hele 3 år siden vi ble sammen. Uæh, det har gått fort! Så i dag skal vi feire ute og kose oss sammen. Det blir deilig å bare være oss og kunne slappe helt av, og feire! ❤️ 

 

🌟🌟🌟

snapchat – stinablogg | instagram | facebook | 

10 kommentarer

Siste innlegg