5 Life hacks for jenter

💗 Alltid ha en hvit og en svart stroppløs bh. Når man skal gå med topper og kjoler som er stroppløse, er det ingenting som er mindre lekkert enn bh stropper.

💗 Kjøp en superfin kaffekopp som gjør det litt lettere å starte dagen når mandagen kommer. 

💗 Alltid ha et ekstra headsett i veska. Det er ingenting som er kjipere enn å sitte på tog / buss alene uten å kunne høre på musikk. Også er det genialt å ta på headsett om du skal på shopping, og ikke orker at de som jobber i butikken skal mase på deg.

💗 Alltid ha et par ekstra joggesko i bilen. Det er ingenting som er mer ubehagelig enn å kjøre i høye hæler.

💗 Om du noensinne har prøvd å ta på et armbånd alene, kan du nok være enig i at det er helt umulig. For å gjøre det mulig, kan du feste litt teip på den ender du fester i, og vipps så klarer du det på egenhånd. 

  1. Hvorfor har du en så nedlatende holdning til butikkansatte? Mange av de som arbeider i retail er stolte av jobben sin, som først og fremst omhandler å yte service til de som kommer inn i butikken. Da er det rimelig uhøflig å «overse» de ved å gå med headset. Det er normal folkeskikk å svare når noen snakker til deg.

  2. Anonym: Har selv jobbet i butikk så vet hvordan ting funker. I de fleste butikker er det som regel null problem og folk er bare hyggelige. Men i enkelte butikker fotfølger nesten de ansatte for å spørre hele tiden om ting, og det er ikke akkurat særlig greit når man vil shoppe.

  3. Kan du ta bilde av favoritt plaggene dine og lage et innlegg med plagg man kan kombinere til forskjellige anledninger 🙂 ??

  4. enig med fotfølging i butikken,men da er det ofte ledelsen som krever den holdningen, og ikkje de ansatte. Eg håper at du tar av headsettet når du skal snakke med betjeningen og betale.Ingenting som irriterer mer enn kunder som nekter ta av headsettet, eller enda verre snakker i telefon hallo? de skal betale, eg får null kontakt og så ser de rart på meg etterpå når de ikkje fikk pose og at eg ikkje spurte om de var medlem 😛 😛

  5. “Alltid ha et ekstra headsett i veska. Det er ingenting som er kjipere enn å sitte på tog / buss alene uten å kunne høre på musikk. Også er det genialt å ta på headsett om du skal på shopping, og ikke orker at de som jobber i butikken skal mase på deg.” kan jeg spørre hvorfor dette er et lifehack for jenter?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg