Dette skjedde i dyreparken..!

I dag har vi vært på Kristiansand dyrepark og det har vært så gøy! Jeg har jo ikke vært der på sikkert 15 år, så det var skikkelig spennende å dra tilbake! Fikk greit mange flashbacks når jeg var der, for å si det sånn! Hehe!

Per Fredrik og jeg har vært i mange dyrehager i både New York, Gran Canaria, København og enda flere og jeg føler at Kristiansand sin skiller seg ut veldig. For det første har de fleste dyrene veeeeldig god plass å gå på. De har såpass god plass at det er ikke alle man får sett engang. Det er jo veldig bra for dyrene! 

En annen ting var at vi fikk gå inn og hilse på apene. Det var så koselig! Vi fikk sitte helt nærme de og virkelig studere de på nært hold. Haha, Per Fredrik begynte å gjøre yoga sammen med den ene apen! How cute?

Lille her Nilson! 

Jeg har filmet masse i dag, så det kommer en egen vlog fra dyreparken og Kristiansand turen. Så det er bare å glede seg til!

Nå skal vi ut og spise her i sentrum og det gleder jeg meg til. Er skrubbsulten, og restauranten vi skal på så sinnsykt bra ut! 

Siste innlegg