Gal som gjør dette?

Etter at jeg var ferdig med å jobbe i dag, tok jeg turen ut i hagen og på verandaen. Jeg skulle egentlig bare vanne over og plante de nye krydderurtene jeg kjøpte i går. Meeen, dere kjenner jo meg. Når jeg først begynner med noe, da slutter jeg ikke før jeg har perfeksjonert alle de minste ting. Så når jeg var ferdig med å vanne og plante. Ja, da hentet jeg støvsugeren. 

Rett ved siden av verandaen er det en hel rekke med gigantiske nydelige trær, som skjermer masse for innsyn. Men det faller jo helt grusomt mye blader av de. Vanligvis kommer det ikke noe før høsten, men fordi det har vært så tørt har flere av trærne sine blader begynt å visne, og det er seriøst blader OVERALT. Jeg fjernet 3 søppelsekker fra innkjørselen her om dagen, og jeg må gå over igjen i morgen (det var for sent på kvelden til å begynne med høylydt løvblåser). 

Verandaen har jo vært full av blader, og det ser virkelig ikke lekkert ut. Det blir så rotete i looken og så lite koselig. Så da hentet jeg støvsugeren og støvsugde hele verandaen. Haha! Det er virkelig å ta ting et steg for langt, og jeg er nok litt smågal som gjør det. Men det funker jo bra. Selv om jeg tror de fleste naboer ville sett ganske rart på meg om de så meg surre rundt på verandaen med støvsugeren..! 

Men det funket jo helt sinnsykt bra, og nå er det helt shinet opp. Både på gulv, og alle bord er vasket, hele sofaen ble støvsugd, og alt er generelt bare rent og ryddig. SÅ deilig! Det er oddly satisfying å se ut på verandaen nå som det er så ryddig og rent. Siden det er en stund siden sist jeg viste dere hele verandaen kan  jeg ta en liten veranda tour mens jeg først er igang!  

Sjekk hvor mye denne har vokst forresten! Altså, den er jo langt utover taket! 

Flere enn meg som er like neatfreaks og drar med støvsugeren ut på verandaen? 😂🙈

25 kommentarer

Siste innlegg