Svar på rykter; Gravid, Silikon, Sixpack, Penger, Kjæresteforhold++

Har hørt at du har vært gravid, eller at du er gravid 
– Har aldri vært gravid, og er det heller ikke nå. Jeg vil vente noen år før jeg får barn.

At du bare driver med YouTube og blogg for pengene
– Nei. Det stemmer absolutt ikke. Jeg holdt på med begge deler i 4-5 år uten å tjene noe særlig på det. Det at jeg har annonser gjør at jeg kan leve av det, og det er slik jeg får penger til å kunne holde på med det på heltid og lage mer innhold til dere. 

 

At du tegner på deg sixpack med sminke
– Omg. Denne får jeg så sykt ofte at jeg ler meg ihjel. De merkene som er på magen min er sittemerker. Mulig jeg har litt dårlig holdning når jeg sitter og at det syns ekstra godt på meg. Men jeg vil tro at det er ganske normalt å ha det. De fleste retusjerer det kanskje bort? Jeg gidder i alle fall ikke det.

 

At du bare ble kjæreste med Per Fredrik fordi han var kjent
– Nei. Første gang jeg så Per Fredrik ante jeg ikke hvem han, og det var forelskelse fra første blikk for å si det sånn. Hadde aldri giddet å være sammen med noen bare fordi de hadde penger eller hadde vært kjente. Livet er altfor kort for det.


At du veier under 50 kg

– Ja. Det stemmer.

At du aldri har kranglet med Per Fredrik
– Ja / Nei. Vi har aldri hatt sånn høylydt fæl krangel. Men det hender jo at vi er uenige og diskuterer ting. Men Per Fredrik er veldig tålmodig, og han ser begge sider av saken, og har lært meg å gjøre det samme, så det blir veldig lite krangler. Er det noe som irriterer en av oss sier vi heller ifra på en hyggelig måte. 

 

At du bare har hatt et ordentlig forhold
– Ja. Jeg har vært i forhold med andre før jeg møtte Per Fredrik. Men ingen av de forholdene var noe særlig seriøse, og det var egentlig bare masse dritt, haha. Så ja, Per Fredrik er det eneste ordentlige forholdet jeg har vært i. 

 

At du får alle de dyre tingene dine av foreldrene dine
– Nei. Jeg tjener mine egne penger og spør aldri foreldrene mine om penger. Det ville vært veldig sært om jeg som 25 åring skulle bedt mamma om penger. Spesielt når jeg tjener såpass godt som blogger. 
 

At du har tatt silikon
– Nei. Dette er vel 10000 gangen jeg svarer på det; og nei, jeg har ikke tatt silikon. 

 

At du tok lip fillers for å være sikker på at Per Fredrik ville ha deg
– Nei. For det første hadde vi vært sammen i godt over et år, så jeg trengte ikke akkurat å være usikker på om han ville være sammen med meg. For det andre ville han faktisk ikke at jeg skulle ta det, fordi han likte meg slik som jeg var. Lip fillers tok jeg kun for min egen del.

Er det sant at du har drukket alkohol og kjørt bil etterpå?
– NEI. Det ville jeg aldri gjort om jeg så fikk 10 millioner for det. Å kjøre i beruset tilstand er så galt og farlig som det kan bli. Jeg har bekjente som har kjørt seg til døde i fylla, og det er helt grusomt å tenke på. Folkens; aldri kjør eller sitt på med noen som er beruset.

 

Per Fredrik ble bare sammen med deg fordi du har penger
– Nei. Haha. For det første har vi separat økonomi, og for det andre så er det han som tjener mest. Såeh. 

 

Er det sant at du har hatt en venn som har dolka deg i ryggen? I så fall, hvilken måte?
– Ja. Å ha en populær blogg har mange positive sider. Men en av de negative sidene er at man fort får venner som kaaanskje ikke er så ekte venner akkurat. Som er litt mer interessert i å havne på bloggen, enn å være en god venn. Slik venner har jeg heldigvis fjernet fra livet mitt for lengst.

 

Er det sant at du kjøpte Chloe for å få mer oppmerksomhet på bloggen og YouTube?
– Nei. Om man får seg en hund for de grunnene er man helt skada i hodet sitt. Jeg har vokst opp med hunder, og fra jeg var 9-16 hadde jeg en hund som het Rikke og som var helt nydelig. Helt siden hun døde av alderdom (vi fikk henne da hun var 8-9 år gammel), har jeg hatt lyst på en ny hund. Å ha en hund er noe jeg tar på alvor, og det er ikke en leke man skal bruke for å få oppmerksomhet. 

At du photoshopper kroppen din
– Jeg har vært åpen om hva jeg fikser på, og det er kun fjerning av kviser og hair extensions (de gangene festene synes). Ellers enn det fikser jeg ikke på noe som helst. Nå som har jeg fått så fin hud i ansiktet er det veldig sjeldent jeg redigerer vekk kviser også, for det er jo ingen å redigere vekk. Hehe! Men å redigere meg selv tynnere og alt sånn syns jeg ikke at er noe for meg, så det gjør jeg ikke. 

 

At du egentlig ikke er så lav.
– Heheh. Jeg er nok bare 160cm, så jeg er ganske lav. Men jeg er om jeg får si det selv, er jeg ganske rå på å posere så jeg ser høyere ut. Så det forvirrer nok ganske mange. 

 

At du har vært med i frøken Norge
– Ja. For en god del år siden når jeg holdt på som modell var jeg med i frøken Norge. Tror jeg bare kom blant topp 20 da. Så kom ikke såå langt akkurat. Haha!

36 kommentarer

Siste innlegg