Slik var jeg som barn!

Wow, denne dagen har sust avgårde! Mamma har vært på besøk her i dag og vi har hatt en skikkelig mor og datter dag. Jeg viste mamma litt rundt her i Sandefjord. Først dro vi ned på Ula stranda som ligger cirka 10 minutter unna der jeg bor.

Der er det jo helt nydelig, og mamma elsket den stranda! Det er jo ikke så mye sandstrender innlands så det er noe ganske annerledes enn der vi vokste opp.

 

Vi stakk også en tur på et planteutsalg som ligger her i Sandefjord som er mitt favoritt sted å handle blomster. Det er jo dødsfint der, og jeg får alltid masse inspirasjon når jeg er der. Siden det er slutten av sesongen handlet vi bare noen få blomster. Men til våren; da blir det storhandel her!

Når vi satt oss ned for å spise skravlet vi om alt mulig som skjer i livene våre, og jeg kom på en litt morsom ting. Sist gang jeg var på besøk hjemme, fikk jeg med meg videokassettene fra jeg var liten, og de har jeg endelig fått lagt over på minnekort så jeg kan se de på mac’en min.

Noe som jeg aldri har tenkt over er at hver gang vi reiste på turer pleide pappa å vlogge turene. Han filmet alltid masse hele tiden når vi var på stedene fra morgen til kveld, mens han snakket til kameraet. Det er jo nesten akkurat det jeg gjør på YouTube nå!? Altså, hvor rart er ikke det?

Enda rarere er det at jeg fant masse videoer som jeg og venninnen min hadde filmet av helt random morsomme sketsjer fra vi var små. Jeg elsket å filme alt hele tiden, og kameraet mitt var med meg 24/7 for å ta bilder av alt jeg så. Til og med når jeg var på leirskole gikk jeg rundt og tok bilder av alt, og kameraet mitt fanget alt som skjedde hele tiden. 

Så når jeg ser tilbake på de kassettene er det jo virkelig ikke rart jeg endte opp som YouTuber og blogger. Altså, det har jo ligget i meg siden jeg var bitteliten. Til og med bestefar pleide å filme masse helt fra jeg var 2-3 år gammel, så jeg har virkelig fått det med meg fra barndommen. Så rart og gøy å tenke på! 

11 kommentarer

Siste innlegg