8 Tegn på at du er avhengig av sosiale medier!

Sosiale medier kan være en stor inspirasjon til nye måter å sminke seg på, holde kontakten med venner eller bare for å se på litt morsomme videoer av katter. Selv bruker jeg både instagram og snapchat ekstremt mye, og syns det er veldig gøy å se hva andre legger ut.

Men selv om sosiale medier kan være mye morro, så er det veldig fort avhengighetsskapende. Plutselig før du vet ordet av det sitter du og scroller timesvis igjennom facebook feeden, til du har lest 15 artikler som starter med “du vil ikke tro hva..”. Men hvordan vet du om du er avhengig av sosiale medier, eller bare er glad i å være oppdatert? 

 

Vel, jeg har funnet noen tegn som kan vise om du er avhengig av sosiale medier. Desto flere av disse tegnene du kjenner deg igjen i, desto mer avhengig er du.

– Du er alltid oppdatert på hva alle de du følger har postet.

– Du skal bare sjekke noe kjapt på facebook / instagram og etter 2 timer scroller du enda

– Du klarer ikke å la en mystory på snapchat og instagram være usett.

– Du klarer ikke legge vekk telefonen når du er ute med venner

 

– Det første du gjør når du våkner er å sjekke alle sosiale medier, og det siste du gjør før du legger deg er å sjekke alle sosiale medier 

– Du oppdaterer både instagram og snapchat mange ganger daglig.

– Du får høre av venner at du er altfor mye på telefonen

– 90% av bildene på telefonen din er selfies

Så folkens, om dere kjenner dere igjen i mange av punktene her kan det være smart å bli med obs på hvor mye dere bruker telefonen til sosiale medier. Det er helt innafor å sjekke sosiale medier, men å være avhengig kan fort bli veldig slitsomt for deg! Mitt tips; ha tider på dagen der du legger telefonen helt fra deg, og gjør noe aktivt som å ta en styrkeøkt eller en joggetur! 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Siste innlegg