Forvandlet til Kim Kardashian – Avslører grunnen!

annonse – TV 2 Sumo

I forrige uke ble jeg forvandlet til Kim Kardashian, og det var ikke uten grunn. Jeg sa at dere skulle få vite hvorfor jeg ble forvandlet til henne, den 6 august, og nå er endelig dagen her. Dette er en dag jeg har ventet på lenge! Dette er nemlig dagen der det ENDELIG kommer en ny sesong med Keeping up with the Kardashians på TV 2 Sumo! 

For å feire den nye sesongen ble jeg gjort om til selveste Kim Kardashian! Både Martine Lunde, en heldig vinner og jeg ble forvandlet til hver vår Kardashian på TV 2 sine lokaler. Det var flinke Dajanamakeup og Eco cult som gjorde sminken, stylingen og håret og TV 2 Sumo var de som gjorde det hele mulig.

Det var så utrolig gøy å bli forvandlet, og jeg skvatt skikkelig hver gang jeg så meg selv i speilet. Jeg syns jeg ble så lik henne som det overhodet gikk ann! Martine Lunde ble Khloe Kardashian og den heldige vinneren av TV 2 Sumo sin giveaway ble Kylie Jenner. Jeg kom på studioet til TV 2 når de var nesten ferdig med sminke og hår, og jeg ble helt sjokkert over hvor mye de lignet på Khloe Kardashian og Kylie Jenner! 

I dag starter som sagt den nye sesongen (sesong 15) på TV 2 Sumo. De er ekstremt kjapt ute med å legge det ut, i og med at det ble sendt på tv i USA i natt. Så her blir det sendt nesten helt likt. Hvilket jeg ELSKER for det er så kjedelig å måtte vente i hundre år på nye episoder. Det slipper du nå. For TV 2 Sumo legger de ut nesten helt likt som USA!

Jeg gleder meg virkelig til den nye sesongen og jeg har sett hver eneste sneakpeak som finnes på nettet. Det blir MYE drama i den nye sesongen. Kourtney har slått seg helt vrang og krangler med de andre jentene, og det blir en skikkelig krangel. Både Kim, Kylie og Khloe har fått babyer og jeg gleder meg så sykt til å se mer av de! Jeg håper vi får se mer av KKWBEAUTY businessen også får vi selvfølgelig se hele den store og kjærlige familien vi har fulgt siden første sesong.

Om du er like gira på å se Keeping up with the Kardashians som jeg er kan du se det nå på TV2 sumo. En stor gladnyhet! Nå kan dere få hele 14 dager GRATIS TV 2 Sumo! Hvor amazing er ikke det? I tillegg til den nye sesongen som kommer fortløpende har de ALLE de tidligere sesongene av Keeping up with the Kardashians også. Hvilket jeg fant ut i fjor vinter og kjørte en laaaangt maraton med serien. Haha! For å  få 14 dager gratis klikker du deg bare inn HER. 

 

Gleder DU deg til ny sesong? 😃🍑

19 kommentarer

Siste innlegg