Vet dere hva jeg har fått dilla på å lage? Speltlompepizza! Omg, de siste dagene har jeg spist det nesten hver dag, og det er ikke uten grunn. Det er veldig raskt å lage, enkelt, sunt og proteinrikt også er det dødsgodt!
Jeg pleide å spise dette så utrolig ofte før, og nå skjønner jeg virkelig hvorfor. Dette er også en veldig billig rett å lage, så om du skal bli student i høst er dette retten for deg!
På min speltlompepizza bruker jeg tomatpuré som saus, deretter tar jeg på to skriver med kyllingskinke (kutter de opp) på hver lompe, topper med revet mozzarella og et haug med små tomater jeg har kuttet opp. Speltlompepizzaene setter jeg bare inn i ovnen i 4-5 minutter på cirka 200 grader, og voilá; dødsgod middag på superkort tid!
Prøv det ut selv, og del gjerne din favoritt topping i kommentarfeltet. Elsker å høre hva dere liker å ha på speltlompepizzaene deres!
så god ut 🙂
Pleier å bruke creme fraiche som saus, ost, tomater, serranoskinke, pinjekjerner og ruccola 🙂 veldig godt og enkelt!
Her var du veldig pent sminket 🙂
Malin: Oi, det hørtes latterlig godt ut! 😀 Må prøve det!
May: Takk 🙂
Hva er speltmompe, er det tacolompe eller liksom ja ?
Du burte prøve bruke grønn pesto istede for tomatpuré 😉
Anonym: Speltlompe er vanlige lomper bare spelt 🙂
Lagde speltlompepizza til lunsj i dag faktisk! Jeg brukte ketchup som saus, og så tok jeg skinke, mais, spinat og ost, og så ruccola og tomat. Herlig godt!
Anonym: oi, så gøy 😀
Har du prøvd å lage pitapizza? Altså pizza med et pitabrød som bunn?
Kommenterer aldri blogger, men måtte bare fortelle deg at guuuuuurl du ser helt fantastisk ut i sort! Den sorte genseren komplimenterer håret og sminken og gjorde at du så helt fab ut.
Elsker speltlompe! Men synes det er ekkelt med tomatpuré 😭
Jeg bruker heller hakkede tomater som jeg koker i ti minutt med hvitløk og fersk basilikum 🙂 går fort, og er veldig godt. Resten av sausen fryser jeg ned og bruker neste gang 🙂 et
Takk for god idé for er så lei av brødskiver.
Det så veldig godt ut! Men blir ikke det litt for tynt når det bare er en lompe som bunn?;)
Jeg bruker tomatpuré, stekt kylling filet, bacon og løk. Det er min store favoritt! Men har også prøvd kjøttdeig, pepperoni, mais, sopp osv. Jeg lager også egen hvitløksdressing! Mager kesam, knuser så mange fedd jeg vil ha og putter oppi, og tilsetter eventuelt litt tørka dill 🙂 Kjempe godt oppå pizzaen!
Anonym: Nei, funker veldig bra 🙂
Jeg syntes det er rart å spise “flattbrød”bund,så bruker pitabrød:)