5 Triks for en bedre selfie

Selv om vi kanskje ikke liker å innrømme det, tar vi selfies. Noen blir bra, og de kommer rett på instagram. Andre derimot.. De blir liggende på kamerarullen til den dagen mobilen er stappfull og man må slette en haug bilder.

Men, for å unngå at man ender opp med mange mislykkede bilder, og heller får bilder som man kan legge rett på instagram, er det noen triks som er smarte å lære. Triks som jeg selv alltid følger når jeg skal legge ut selfies både på instagram og snapchat. 

Lys
– Stå forran et stort vindu midt på dagen, for å få det perfekte selfieslyset. Å ta bilder om kvelden med stuelys, blir nesten aldri pent. Ikke engang Kim Kardashian kler det! 

Vinkel
– Tenk på hvilken vinkel du tar bildet fra. Tar du selfie nedenfra blir det ofte ganske ulekker vinkel, og man ender opp med en dobbelthake man egentlig ikke har. Tar du bilder fra en vinkel som er litt høyere enn deg selv derimot.. Da blir det mye bedre! 

Bakgrunn
– Kanskje smart å rydde vekk gårsdagens middag, eller skittentøy før du tar bilder? Prøv å ha en bakgrunn som er nøytral, uten for mange forstyrrende elementer. Husk; det er en selfie, det er deg det skal handle om. 
 

Selfiestick
– Vurder å gå til innkjøp av en selfiestick. Kanskje litt flaut å ta med ut i offentligheten. Men veldig kjekt om man er flere venner som skal ta bilder, så man får med alle. Pluss at man slipper at armen skal ta over halve bildet!

#NoFilter
– Når du først har funnet den perfekte selfien og skal legge den ut på instagram, anbefaler jeg deg å tenke deg om 4-5 ganger før du slenger på et filter. Det kan se heeelt greit ut der og da. Men en feed kan ofte se litt hjemmesnekra og lite fin ut, om man har 40 forskjellige filtre og ingenting passer sammen overhodet. Prøv å holde bildet så naturlig som mulig. Men endre gjerne kontrast og lysstyrke. 

 

 

 

Siste innlegg