8 Problemer på trening

Å dra på treningssenteret kan by på noen veldig spesielle utfordringer, og hvis du er ofte på gymmet, kan du nesten garantert kjenne deg igjen i disse probleme!

💪🏼 Når apparatet du skal bruke er opptatt, og du må vente i 20 minutter..

💪🏼 Når menn stirrer creepy. Ikke veldig gøy å gjøre squats når en gammel creepy mann står og stirrer. 

💪🏼 Når man jogger på tredemølla, og noen stiller seg på mølla helt inntil deg, selv om alle de andre er ledige, og vedkommende stinker verre enn en søppeldynge. Det er lov å slenge på seg litt deodorant før du drar på gymmet. 

💪🏼 Når folk ikke rydder vekk vektene etter de har brukt squat stativet, så du må bruke halve økten din på å fjerne 20 kilos vekter, og innen du er ferdig, er du så sliten at du ikke orker å gjøre den øvelsen du egentlig skulle gjøre.

💪🏼 Folk (gutter) som grynter superhøyt under sett, så du blir helt satt ut og klein, og ikke aner hvor du skal gjøre av deg fordi du blir så latterpint. 

💪🏼 Å gå ned trapper etter leg day.

💪🏼 Når man glemmer headsettet hjemme, og ikke får hørt på spillelista som man alltid må høre på når man skal løfte vekter. Så man ender opp med å måtte høre på den kjipe musikken som er på gymmet.

💪🏼 Når man kommer ut av telling på hvor mange repetisjoner man har tatt. Ah, var det 3 eller 7 jeg har tatt nå?

 

Noen problemer du kjente deg igjen i? 💪🏼

 

  1. Altså forventer du at man skal lukte gull å røde roser på treningssenteret? Helt normalt å svette/stinke. Diva 🤷🏻‍♀️

  2. Veldig bra innlegg!🙈vil bare nevne det at på et treningssenter så er det normalt å svette, man skal jo trene. Du må huske på at det er ikke gøy å slite med det å svette, for det første så funker ikke alltid deodorant like bra på alle og for det andre så er det bra å bli svett, da har du gjort en god jobb og skal uansett dusje når du kommer hjem 🙂 ble bare litt irritert av det. Men bra innlegg og digger deg ellers❤️Ville bare si det 🙂

  3. Jeg er på trening for å trene og da svetter man gjerne, og for de aller fleste lukter ikke det godt uansett 🙂 Du burde trene hardt nok så skjønner du kanskje greia. Men da blir kanskje sminka ødelagt om du svetter :(((

  4. Mulig dette er ment for å verelitt morsomt, men jeg mener ho at folk burde få gå på gymmet og lukte svette og lage lyd for de er der av den enkle grunn av at de prøver å komme i form. Det er ikke rart at folk er ukomfortable med tremingssenter når helt naturlige ting som å lukte svette og lage lyd blir sett på som et problem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg