8 Jente problemer

– Å ta på en tynn strømpebukse er mission impossible. Spesielt om man har lange negler. Da river man hull i strømpebuksen før den i det hele tatt er over knærne. Og det å få den til å sitte riktig, er ikke akkurat noen enkel sak heller.

– Det er helt umulig å dra ut på byen med venninner, uten at en eller annen ekkel fyr skal komme bort og slenge noen smålig ufine kommentarer i håp om å sjekke deg opp. 

– Man må alltid huske på å ta med en tampong overalt. Man vet jo aldri heeeelt når man får mensen. Selv om man går på p-piller kan man plutselig få en mellomblødning fordi man glemte en pille. Og hvis man ikke har med en tampong er man kjørt. 

– Det er ikke å legge skjul på at vi jenter har mye hormoner. Spesielt rundt den tiden i måneden. Da er det nærmest umulig å kontrollere følelsene. I det ene øyeblikket er vi sååå glade, i det neste gråter vi over en reklame på tv’en og plutselig klikker vi fordi fjernkontrollen ikke vil fungere når man styrer den feil vei. Sorry gutter, vi kan ikke noe for at vi blir el diablo en gang i måneden.

– Sminke er ikke akkurat lett heller. Å lage en winged eyeliner som blir lik på begge sider, uten at den blir for tykk / tynn er virkelig helt umulig. Ja, instagram har ekstremt mange jenter som klarer det perfekt. Men dessverre er det instagram. I virkeligheten er alle winged eyelinere ganske skjeve, med mindre man hadde 20 min ekstra om morgenen.

– Og når vi snakker om sminke. Jenter; ikke kjøp dere en hvit sofa med hvite puter. Jeg gjorde det. Hvis jeg er litt sliten og glemmer å fjerne sminken før jeg legger meg ned på sofaen om kvelden, kan du banne på at den blir full av sminke. Aner ikke hvor mange ganger jeg har vasket putetrekkene på sofaen..

– Neglelakk er heller ikke noen enkel sak. Om man er høyrehendt, blir alltid venstrehanda helt on fleek. Der er liksom bare neglelakken perfekt. På høyrehanda derimot, ser det mer ut som en 5 åring har lekt. 

– Å ha på bh er som å ha på en tvangstrøye. Uansett hvor riktig størrelse man bruker, og hvor “komfortabel” den var når du tok den på om morgenen, blir den helt jævlig utover dagen. Spilene gnager seg inn i puppene, og stroppene strammer. Man teller til slutt ned timene til man kommer hjem og kan ta av seg bh’en / tvangstrøya.

  1. Du må f*** slutte å juge, det er mange gutter som har det like vanskelig som jenter, kanskje vanskeligere. Det at mange gutter er redde for å si noe, er ingen unnskyldning for at dem har det lettere.

  2. Kjære anonym: Når tid begynte gutter å bruke strømpebukse og bh? Stina skriver dette fordi hun er jente selv. Omg, noen er ikke helt oppegående ser jeg.

  3. Anonym:
   Når sa hu det at gutta ikke kan ha det vanskelig? Det blir ikke nevnt engang. Ja gutta kan ha det vanskelig dem å, men hu e jente og herre innlegget handla om ka som e vanskelig med å vårra jente. Det betyr ikke at hu meine det e enkelt å vårra gutt. Syns du bør bruk hjernen din å heller tenk dæ om, før du bynne å anklage hu på nå bullshit!

  4. He tror personen som skrev forrige kommentar ikke heeelt har fått med seg innlegget. Hun sa ingenting om at jenter har det verre enn gutter, les gjennom det en gang til du😊

  5. Tynne strømpebukser kan sprayes lett med hårspray før du tar de på, da tåler de litt mer. også kan du også spraye lett over når du har de på, så unngår du at de vrir seg utover dagen og kvelden.
   og nei, du blir ikke klissete, stiv eller merker noe særlig til hårsprayen på beina. om du gjør det har du brukt for mye.

  6. Har du egentlig noe annet spennende å skrive om også? Du har så utrolig mange «7 tips..» «10 tips» innlegg hele tiden. Blir ikke noe variert i det hele tatt på bloggen din

  7. Hun skrivet kanskje mye tips og sånt fordi hun får bra respons. Om jeg går med en genser og skikkelig mange sier at den r helt sykt fin og at jeg må bruke den mer og at de elsker den så bruker jeg den flere ganger.

  8. Du skriver sykt bra og gjør det morsomt å lese, i forhold til alle PH deltagerne som bare skriver om spontanturer og angst

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg