Slik er familien min!

annonse / annonselenke Nelly

I kveld har vi hatt jentekveld hos tanten min i Mjøndalen. På mamma sin side er vi jo en hel gjeng med damer, det er jo bare en mann som har blitt født på tre generasjoner, så dere kan jo tenke dere hvor mange damer vi er. Hehe!

Så vi har hatt skikkelig jentekveld med masse god spekemat og hagekos, og ikke minst skravling. Når vi er sammen er det bokstavelig talt ikke et sekund stillhet, og det er ofte 3-4 forskjellige samtaler samtidig.Vi er jo nesten verre enn en skikkelig italiensk familie! Haha! 

KJOLEHER

SKOHER

Tanten min har jo tidenes fineste hage. Så jeg måtte virkelig få en full hagetour av henne. De har jo virkelig en gigantisk hage, på hele 20 mål, og hun er skikkelig flink med blomster så her er det så fint! Får lyst på større hage selv når jeg ser alt dette. Men da hadde jeg nok brukt så mye tid i hagen at jeg ikke hadde rukket å blogge. Hehe! 

KJOLEHER

SKOHER

Hvor fin var ikke denne husken? Ah, får lyst på lik! 

KJOLEHER

SKOHER

Altså, se så mye hageinspirasjon! Jeg kommer jo fra en skikkelig hagefamilie fra begge sider. Foreldrene til pappa drev jo gartneri med både blomster og grønnsaker, og på mamma sin side har jo alle helt hagedilla. Så det er jo ikke uten grunn at jeg er så glad i å holde på med hage! 

12 kommentarer

Siste innlegg