Telle Kalorier, Bloggerne, Fans, YouTube ++ Ukens spørsmål #216

annonse – annonselenker; Nelly, Boozt, Bik Bok

Føler du at du er en annen person enn den du viser på bloggen?
– På bloggen er jeg meg selv, men jeg velger alltid hvilke ting jeg vil vise frem. Det er jo ikke alt som passer inn på en rosablogg, og det er begrenset hvor mye av livet jeg faktisk får vist. Men ja, jeg er meg selv både på bloggen og YouTube. Hadde aldri klart å blogge i 8 år og late som jeg var en annen. Hehe!

BODY – BIK BOK, HER
 

Hva gjør du for å bli mer våken om morgenen? Er alltid veldig trøtt, lenge!
– Hver kveld tar jeg alltid med et glass med isbiter inn på nattbordet, som jeg drikker opp med en gang jeg våkner. Det kvikner meg opp en god del. Når jeg har stått opp tar jeg en lang dusj for å våkne opp enda mer. Deretter rydder jeg litt rundt i huset så jeg både får ryddet opp det som var der fra dagen før, også får jeg beveget kroppen. Jeg pleier også å åpne dørene til verandaen så det kommer inn masse frisk luft, og ofte setter jeg meg litt ute så jeg virkelig kan trekke inn den friske luften. Det pleier i alle fall å vekke meg skikkelig!

 

Pleier du å telle kalorier når du spiser vanlig mat eller er det bare is?
– For det første må jeg virkelig understreke det at jeg teller aldri kalorier. Det hadde jeg blitt helt sprø av. Men jeg er derimot bevisst på hva jeg spiser. Jeg prøver å holde meg unna det som er mest junkfood, og om jeg skal spise ting som is for eksempel prøver jeg å ta de variantene som har mindre kalorier så jeg kan spise de så ofte jeg vil. 

KJOLEHER

 

Hvorfor legger du ikke ut så mye på YouTube som du gjorde før?
– Jeg legger veldig mye av tiden og energien min på bloggen. Det å blogge 3 ganger hver eneste dag, filme til bloggerne (gjorde det fra jan-juni), gjøre business som gjør at jeg kan tjene penger på dette, tar veldig mye tid og planlegging så YouTube har dessverre blitt satt litt til siden. Men jeg har filmet en del videoer den siste tiden, så jeg skal prøve å legge ut en video hver uke fremover. Kanskje jeg skal begynne med video hver onsdag slik jeg gjorde før? Hva tenker dere om det?

Er du allergisk mot noe?
– Ja, jeg har to allergier som jeg vet om og de er temmelige merkelige. Den ene er at jeg ikke tåler hvitløk. Hvilket er kjipt fordi jeg ELSKER hvitløk, spesielt aioli og alle slike ting. I tillegg til at det blir brukt i nesten ALL mat, så jeg må hele tiden ta sjanser. Men ja, om jeg spiser hvitløk eller puster inn veldig sterk hvitløk får jeg veldig vondt i leddene i kroppen. Om jeg derimot drikker vin mens jeg spiser hvitløk går det fint. Tror vinen gjør at jeg slapper av i leddene eller noe. Veldig merkelig opplegg. Haha! Den andre tingen jeg er allergisk mot er jordskokk. Det brukes ikke så mye i vanlig mat, så jeg merker ikke det så ofte. Men jordskokk suppe er en av mine favoritt-retter, og det er så kjipt at jeg ikke kan spise det! 

 

Hadde du lyst til å være blogger når du var barn, eller var det noe annet du ville være?
– Blogging ble en greie først i 2008 og da var jeg 15 år. Så det fantes ikke når jeg var barn. Men når jeg ser tilbake på barndommen min er det ingen tvil om at var blogger jeg skulle bli. Uansett hvor jeg gikk tok jeg alltid med meg kamera for å ta bilder av alt mulig. På leirskolen i 7 klasse tok jeg seriøst bilder av alt, på helt samme måte som jeg ville gjort det om jeg var blogger. Haha! Pappa kjøpte også et videokamera til familien når jeg var liten, og jeg elsket å filme alle mulige rare og morsomme filmer med det sammen med venner. Så ja, ingen tvil om at blogger / youtuber er det perfekte yrket for meg. 

KJOLEHER

 

Hva bruker du for å rense huden og fjerne sminken?
– Når jeg skal fjerne sminken bruker jeg en oljebasert sminkefjerner. Denne løsner opp alt av sminke helt sinnsykt bra. Jeg kan ha på foundation som sitter som støpt eller vannfast eyeliner, og denne fjerner det uten problem. Jeg bruker DENNE oljebaserte sminkefjerneren.

Etter at jeg har renset med den oljebaserte rensen, går jeg over med DENNE rensen. Den bruker jeg både morgen og kveld, og den er perfekt om du har tørr hud. Begge produktene varer også sykt lenge, så det er kjekt for lommeboka. 

Når kommer bloggerne på tv?
– Det kommer på tv til høsten. Tror der er september / oktober som det kommer til å bli sendt. Herregud som jeg gleder meg til å se alt sammen. Dere får virkelig sett en helt ny side av meg, så dere kan bare glede dere! 

 

Hvordan er det å være kjent, og blir du ofte gjenkjent?
– Det er veldig gøy! Jeg elsker å møte dere, og nesten hver gang jeg er ute enten om det er på matbutikken eller på kjøpesenteret kommer dere alltid bort og sier hei. Det er så koselig! Majoriteten av de som følger meg er jenter fra 12-28 år, så det er jo aldri noen “skumle” folk eller hva man kan si. De eneste som kommer bort er bare super koselige jenter som vil si hei!

TSKJORTE – GINA TRICOT, HER

Tar det mye tid med blogge, sånn at du ikke kan være med venner og slikt for at du må blogge?
– Jeg kan legge opp dagen min slik jeg vil, og ofte når jeg er med venner blogger jeg om det, så da er det ikke noe stress. Forskjellen er vel den at jeg jobber alltid hver dag. Jeg har liksom ikke ferie i mange uker hver sommer, eller fri hver lørdag og søndag og høst / vinter / jule / påskeferie. Så det er jo i ferietider man merker at jeg må jobbe. Men det er jo sjelden noe problem. 

 

Hvilken skrubb bruker du til ansiktet, for å bli kvitt kviser?
– For å bli kvitt kviser er det mange forskjellige steg, men et av de viktigste er å skrubbe huden 1-2 ganger ukentlig så du får fjernet død hud så ikke porene blir tettet, for da kan det oppstå kviser. Min favoritt skrubb som jeg har brukt i åresvis er DENNE.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Siste innlegg