Forandring fryder i hagen!

I dag har jeg holdt på masse i hagen og virkelig shinet opp overalt. Jeg har jo sånn 50 blomster bare på verandaen, og sikkert dobbelt så mange i hagen, så jeg hadde mildt sagt “litt” å gå over. Jeg har klipt av døde blomster på alt og nå ser det så fresht ut! 

Kan jo vise dere en liten før og etter når jeg fjerner døde blomster. Som dere ser på planten under er det jo veldig mange visne knopper som virkelig ikke ser lekre ut. Hele blomsten ser jo kjip ut på grunn av de. Også er det veldig viktig å fjerne døde blomster så de ikke setter frø, for da sender de beskjed til planten om at den skal slutte å blomstre, og det vil vi jo ikke at skal skje! 

Bittelitt blomster som ble klippet av. Hehe!

Se så fin den ble! Ganske stor forskjell! Nå fjernet jeg ganske mye dødt, så mye av planten ble borte. Men som regel får den mye større volum innen en uke. 

Den rosebusken her har blitt helt vill! Den har blitt sikkert 3-4x større siden vi flyttet inn, og nå er den helt enorm. Den er så fin og fylt opp med massevis av små blomster. 

For litt over en måned plantet jeg druer på verandaen, og herregud som de har vokst. Det er jo nesten oppi taket allerede. Må sette opp et espalier i taket så de kan fortsette å vokse. Tror det kan bli skikkelig fint! Druer blir det snart også! 

Nå skal vi ut og gå på tur ned til stranda! 

7 kommentarer

Siste innlegg