Skape eget produkt?

Reklame | Gucci

I kveld ba Per Fredrik meg ut på en liten date night nede på brygga i Sandefjord. Vi stakk ned på Pir4 som ligger på brygga. Tror ikke vi har vært der på et år, så det var gøy å stikke innom igjen. De har jo skikkelig god mat!

Mens vi satt der snakket vi litt business. Jeg har lyst til å skape et eget produkt og Per Fredrik er den perfekte å snakke med om slike ting. Vi snakker alltid masse om business sammen, og vi er et skikkelig godt team!

VESKE – GUCCI, HER

Uansett. Jeg har jo lyst til å lage et eget produkt. Jeg har en idé som jeg tror kan bli utrolig bra, uten at jeg skal røpe for mye. Jeg har jo så mange muligheter med denne bloggen, og det hadde vært en drøm å skape noe helt eget som er 100% meg.

En av mine forbilder innen business spesielt blogg-business er Isabell Lowengrip. Den dama der er virkelig business dame og hun har skapt så utrolig mange gode produkter, og har i dag 50 ansatte som jobber for henne på de forskjellige firmaene hennes. Det er jo helt vilt!

Tenk om jeg var der om 10 år. Det hadde vært noe det! Dream big er noe jeg alltid prøver å si til meg selv. For i den verden her vet man aldri. Da jeg som 17 åring startet å blogge hadde jeg aldri trodd at det skulle ende så bra som det har gjort, så man vet virkelig aldri hva som kan skje! 

VESKE – GUCCI, HER

Nå er det super sent så nå skal jeg rett på badet for å ta av meg sminken også blir det rett til sengs og sove! 

8 kommentarer

Siste innlegg