Bryllups-festen!

I går var jeg som de fleste av dere har fått med dere, i bryllup. Per Fredrik og jeg var i bryllupet til lillebroren hans, og jeg har jo allerede vist dere litt bilder fra vielsen. Scroll lengre ned på bloggen for å se de bildene! Etter vielsen stakk vi hjem en kjapp tur også dro vi rett videre til dit selve bryllupsfesten var.

Det var på et litt landlig sted en halvtime utenfor Sandefjord. Lokalet var så utrolig fint pyntet. Omg, kom nettopp på at jeg ikke tok noen bilder av selve lokalet. Men jeg snappet litt derfra så dere kan se om dere vil (snap: stinablogg).

Da vi ankom stedet bryllupsfesten skulle være tok vi noen glass champagne og skravlet med alle forskjellige fra familien og venner. Dere kjenner kanskje igjen Kaja fra bildet over? Det er dama til fetteren til Per Fredrik, haha den ble litt komplisert. Uansett, vi har jo hengt litt sammen og hun er så morsom og god jente! 

Det ble tatt drøssevis av bryllupsbilder med alle i familien og venner, og alle løp frem og tilbake så vi skulle få tatt alle de forskjellige bildene. På slutten stilte alle seg i en hjerteform med brudeparet i midten for et eget bilde. Er så spent på å se hvordan det ble!

Det ble mange morsomme taler og kjempe god tre retters. Per Fredrik holdt en lang og utrolig bra tale, som også var veldig morsom. Var en god del ganger det ble mye latter fra alle i salen. Hehe! Ekstra koselig å høre de talene der man virkelig blir ekstra kjent med brudeparet.

Jeg har jo kjent de begge i 2,5 år nå, og kjenner de ganske godt. Men det er alltid gøy å bli enda bedre kjent med de. Vi er jo i familie, og når Per Fredrik og jeg gifter oss om et år blir vi jo offisielt svogere og svigerinner. Hehe! 

Alt i alt ble det en utrolig koselig kveld og alle festet til langt ut på natten. For et utrolig fint og koselig bryllup det ble! Nå har jeg fått så mange tips og triks til vårt bryllup også, så jeg føler meg enda mer klar for å planlegge det enda mer! 

Siden vi sov over i hytte rett ved siden av bryllupsfesten har Chloe vært på hundehotell i helgen. Hun har aldri vært på det før, men vi fant ingen som kunne passe henne og vi fant endelig et sted som så bra ut i Drammen. Så nå skal jeg kjøre og hente henne. Har så lyst til å spørre henne hvordan det har gått, men hun er jo en hund så det blir jo litt vanskelig. Haha! 

4 kommentarer

Siste innlegg