Klare for bryllup!

Jeg har virkelig hatt tidenes kjolekrise på morgenen i dag. Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) har allerede sett litt av hva som skjedde. Jeg hadde jo egentlig to kjoler jeg kunne velge mellom, som jeg hadde kjøpt på forhånd. Problemet er bare at jeg er veldig lav, så begge kjolene var aaaaaltfor lange. Men det visste jeg jo.

Så jeg tenkte å klippe de av nederst, sånn som jeg alltid pleier å gjøre med kjolene mine som er for lange. Vel, det gikk ikke som planlagt. Kjolene var i et helt annet stoff enn det jeg er vant med, så når jeg hadde klippet av nederst på den gule kjolen måtte jeg innse det; dette kom ikke til å gå. Etter bare en liten rundt rundt i huset var allerede kjolen frynsete nederst, og den blå kjolen hadde akkurat likt stoff. Så det var ikke noe vits å prøve og klippe den. 

Så da måtte jeg ta et dypdykk inn i kjoleskapet mitt. Jeg måtte jo ha NOE å velge mellom? Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har over 60 kjoler, så det måtte jo være noe der. Jeg fant til slutt en nydelig turkis kjole som jeg kun har brukt et par ganger før. Den passet perfekt og den er helt nydelig! 

Nå har vi nettopp kledd på oss både dress og kjole, og herregud; hvor fin er ikke Per Fredrik i dressen sin? 😍😍 Vi skal snart i kirken for å se på at Sebastian (broren til Per Fredrik) og Marthe Marie gifte seg. Det er så sykt å tenke på at de skal gifte seg i dag. Kjenner det kiler i magen bare av å tenke på det. Har med vilje ikke tatt eyeliner i dag, for den kommer jeg sikkert til å gråte bort så lettrørt som jeg er! 🙈

26 kommentarer

Siste innlegg