Dagens sunne lunsj

Heisann fra en halvveis panisk bryllupsgjest som skal i bryllup om sånn 4 timer og ikke har peiling på hva jeg skal ha på meg. Haha, sjekk snapchat så skjønner dere hva som har skjedd (stinablogg) 😅🙈

Uansett, nå har jeg nettopp spist en rågod lunsj med cherrytomater og basilikum fra pallekarmene på verandaen. Altså, der snakker vi både kortreist og økologisk. #Hippielife. Haha!

Neida, skal ikke bli heeelt green peace enda, selv om det er veldig bra at vi alle gjør hvert vårt for miljøet. Men å dyrke selv gjør at det smaker enda bedre. Da blir smaken så utrolig fersk også smaker det mye mer og bedre. 

Jeg lagde i alle fall min versjon av bruschetta. For å lage det skjærer jeg opp et par grove brødskiver som jeg tar i brødristeren, og deretter heller litt olivenolje over. Så hakker jeg opp noen cherrytomater og basilikum og blander det sammen, og fordeler det utover brødskivene. Avslutter med litt kremet balsamico (dette får du kjøpt på Meny blant annet). 

Dette blir så utrolig godt, og det er kjapt å lage også blir det litt annerledes enn “vanlig” brødmat. Perfekt når du vil ha noe annet, OG når du vil bruke opp gårsdagens brød. Hehe! 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg