Hvilken kjole til bryllupet?

annonse / nelly

For noen dager siden bestilte jeg en haug med klær og sko fra Nelly, og to av plaggene jeg klikket hjem fra kjoler jeg kunne bruke i bryllupet som er til helgen. I dag kom endelig pakken på posten, og jeg fikk endelig testet ut kjolene.

Grunnen til at jeg bestilte to kjoler er ikke fordi jeg er så diva at jeg skal gå i to kjoler i bryllupet. Omg det hadde tatt seg ut. Okey kom faktisk på at jeg har gjort det før, i bryllupet til Staysman, så det var litt driti ut. Haha!

BLÅ KJOLE – HER
50% rabatt NÅ!


BLÅ KJOLE – HER
50% rabatt NÅ!

 

Denne ganger er i alle fall ikke det saken. Nå klarte jeg rett og slett ikke velge hvilken jeg syns er finest, og hvilken som kom til å kle meg best. Jeg er jo ganske lav, og selv om jeg bruker veldig høye hæler blir lange kjoler alltid altfor lange til meg. Så jeg må prøve å klippe de nederst.

Burde egentlig vært BFF med en skredder eller noe, så jeg kunne lagt de opp så det ble profesjonelt. Men frem til jeg blir det må jeg frem med saksen selv og prøve meg frem. Noen som har prøvd ut lignende selv om har noen gode tips? Tar imot alle tips med åpne armer og store klemmer! 😃💗

GUL KJOLE – HER
40% Rabatt NÅ!

GUL KJOLE – HER
40% Rabatt NÅ!

———–

Uansett. Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for å spørre dere. Skal jeg velge den blå eller gule kjolen? Hvilken syns du at var finest?

204 kommentarer

Siste innlegg