Nytt hage-prosjekt!

I dag har virkelig dagen sust avgårde, og jeg har ikke satt meg ned på pc’en siden jeg spiste frokosten min i 8 tiden. I dag har jeg fått unnagjort massevis av bloggjobb, også har jeg endelig handlet roser som jeg skal ha i hagen.  Har et uferdig prosjekt der som har irritert meg så lenge, og nå skal jeg endelig få gjort noe med det.

I juni hadde jeg så ekstremt mye å gjøre og rakk nesten ikke å gjøre noe som helst i hagen. Men nå som vi er i juli og jeg endelig har mer fritid kan jeg ta opp hageprosjektet igjen. Ved innkjørselen skal jeg lage tre store rosevegger med espalier og roser som skal klatre oppover de. Tror det blir veldig fint, og det er sånt som bare blir finere og finere for hvert år som går og de får grodd seg til.

Skal også plante en god del roser til høyre for de, om dere skjønner hvor jeg mener? Tror mange av dere faste følgerne mine sikkert vet hvor jeg mener, hehe! Jeg endte i alle fall opp med å kjøpe sånn 18 nye roser i dag, så det blir mye roser der. Gleder meg veldig til det er ferdig plantet. Å plante derimot blir litt av en challenge, men jeg skal lage en video på det og ta dere med på det! 

Kjøpte også en gigantisk solsikke i dag som jeg skal plante i egen potte ved siden av der jeg har urtekassene mine. Den kommer til å se perfekt ut der, også tiltrekker den seg massevis av bier og humler som kan passe på litt ekstra på urtene mine! 

“Litt” full bil, hehe! Det sykeste er at det var stappfullt baki, OG jeg måtte dra tilbake for å fylle opp bilen enda en gang. Haha! Er det mulig 🙈

Nå skal jeg pakke ut rosene fra bilen og sette alle rosene der jeg tenker at de skal være. Er så spent på å se hvordan alt blir!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg