Møtedag i Oslo

I dag har jeg vært i Oslo for litt møter. Jeg var først på møte med TV2 også var jeg i møte med United Screens. Jeg hadde egentlig ikke planlagt noe spesielt i Oslo unntatt møtene, så jeg tok en liten spontanshoppingtur rundt i sentrum. Det er så varmt og deilig ute nå at det er jo helt fantastisk å rusle rundt i Oslo.

Selv om det nesten er litt for varmt for min del. Her vi bor i Sandefjord kommer det ganske mye vind fra sjøen, så det kjøler ned veldig mye merker jeg. For her er det som regel typ 5 grader kaldere enn på innlandet og i bykjernen av Oslo.

Vanligvis elsker jeg å ha det varmest, men i den ekstreme varmen som er nå er det like greit å ikke være på varmetoppen akkurat 😅☀️

Nesten hver gang jeg er i Karl Johan må jeg innom Joe & The Juice. De har alltid så mange friske og gode juicer som jeg bare elsker. Hver gang jeg er der sier jeg til meg selv “jeg mååå begynne å lage juice hjemme”. Også lager jeg juice typ 2 ganger hjemme og glemmer det igjen. Haha!

Om noen av dere har noen gode oppskrifter på juicer er det bare å dele de i kommentarfeltet. Har virkelig lyst til å teste noen freshe juice oppskrifter! Det er jo en utrolig bra metode for å få i seg mer vitaminer, spesielt når den er hjemmelaget, så det er jo virkelig noe jeg burde gjøre mer av! Også er det jo syyyykt godt 😃🍓

Sist jeg var i Oslo brukte jeg typ 3,5 timer på vei hjem fordi det var så ekstremt mye rushtrafikk, så i dag holdt jeg meg helt unna rushtidene. Jeg skulle egentlig dra hjem i 4 tiden, men da hadde jeg havnet midt i rushen. Så jeg tok heller en lunsj på Olivia og slapp hele trafikken. I dag tok det mildt sagt litt kortere tid; 1 time og 25 min. To timer mindre enn sist, haha!

Nå er det en liten halvtime siden jeg kom hjem. Har bare ruslet rundt i huset med Chloe og kost masse med henne. Per Fredrik er på tur i dag for jobb, så han kommer snart hjem også. Det gleder jeg meg til! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg