Kjøpte sminke for 3000,- kr!

Etter at jeg hadde spist is med Rebecca dro jeg rett videre på kjøpesenteret for å handle litt sminke. Planen var; ny concealer og ny foundation. Vel. Jeg gikk mildt sagt litt bananas.

Jeg fant så utrolig mye fint og spennende som jeg bare måtte teste, så jeg endte opp med å kjøpe en hel haug med ny sminke til sånn 3000,- kr. Haha! Kanskje ikke det mest fornuftige å bruke penger på, men jeg skylder på at jeg i det minste kan bruke det til å teste ut for å fortelle dere om. Hehe! 

En av tingene jeg kjøpte var slice sheet masks. Har sett de overalt på nettet, så jeg måtte bare hoppe på trenden og kjøpe de. Dere så kanskje at jeg testet de på snapchat? (@ stinablogg). Syns de ga mye fuktighet og det var spennende å prøve noe nytt. Er ikke heeelt sikker på om jeg kommer til å kjøpe det igjen, for jeg har allerede en fuktighetsmaske jeg elsker og som er min favoritt igjennom tidende.

Nå har jeg nettopp tatt litt solarium. Hadde egentlig tenkt til å holde på litt i hagen, men det ble plutselig litt for sent på kvelden for det. Rekker nesten ikke å ligge i solen og sole meg om dagen, så da får jeg heller ty til solariumet 🙈☀️

15 kommentarer

Siste innlegg