Kviser, Trening, Mensen, Tatovering, Lister ++ Ukens spørsmål #213

annonse / nelly, gucci, boozt, stronger
 

Siden du trener har du noen tips eller kan fortelle hvordan man kan få bedre kondis?
– For å få bedre kondis anbefaler jeg å trene intervaller kombinert med joggeturer. Gjør man bare “vanlige” joggeturer pusher man ikke kroppen hardt nok til å jobbe opp kondisen, og det kan ta lengre tid. Så en kombinasjon av begge er aller best. 

TIGHTSHER
TOPP HER

 

Har du skikkelige magesmerter når du har mensen eller ikke?
– Da jeg var yngre fikk jeg helt ekstreme kramper i magen når jeg fikk mensen. Jeg ble anbefalt av legen min å begynne med p-piller, og det hjalp ekstremt på magesmertene. Nå merker jeg nesten aldri noe som helst til det at jeg har mensen.

 

Hvor er den blå og hvite kjolen du hadde på deg på snap for noen timer siden fra? Den var sykt fin!
– Den finner du HER.

Er det bare du som gjør oppvasken og klesvasken og det der, eller deler du og Per Fredrik på oppgavene?
– Her i huset har vi fordelt oppgavene sånn at jeg tar alt av oppvask og vasking av kjøkken, også fikser Per Fredrik med søppel og handling av mat.

 

Har du fått tatovering?
– Nei, jeg ingen tatoveringer. Jeg syns det kan være fint på andre. Men det er ikke noe for meg. Både fordi jeg hadde nok blitt lei av den etter kort tid, også hadde jeg fått litt panikk om at jeg måtte ha den hele livet (med mindre jeg ville ta laser, som også kan gi arr). Sånne gull-tatoveringer som er midlertidige derimot; de elsker jeg! 


SKJØRT – BIKBOK, HER
VESKE – GUCCI, HER
SOLBRILLER – GUCCI, HER
TOPPHER

 

Hva synes du om K-pop?
– Jeg har nesten ikke hørt noe på det, så det kan jeg ikke uttale meg så mye om. Men jeg syns at koreanske og japanske ting er veldig spennende, så det er mye fra kulturen jeg har het dilla på! Koreansk skjønnhet er en av de!

 

Jeg registrerer stadig at dere alltid sitter ved siden av hverandre og ikke ovenfor hverandre når dere er ute og spiser alene. Er ikke det litt “kleint”? Å hele tiden måtte snu seg for å se på hverandre og prate til hverandre? Er det ikke mye bedre å sitte ovenfor hverandre? 🙂 Eller er det mest for bildets skyld?
– Hehe, det er bare sånn vi gjør det. Vi syns det er mye mer koselig å sitte ved siden av hverandre. Men det hender jo at vi sitter ovenfor hverandre. 

Hvorfor legger du alltid ut innlegg i listeform?? Du har hørt at du blir kalt listedronnninga ikke sant? 
– Dette har jeg forklart før, men siden mange lurer forklarer jeg igjen. Selv syns jeg det er mye mer morsomt og oversiktlig å lese ting når de er i listeform, versus et langt innlegg hvor hele teksten er dyttet sammen i et sammendrag. Lister er også noe av det som klikker best på bloggen, så det er veldig tydelig at folk liker det 🙂

 

Kan jeg spørre hvor du kjøper bukser? Sliter alltid med å finne jeans jeg liker, men dine er veldig fine.
– Jeg er ganske lav, og har ikke akkurat superlange bein så det er alltid noe jeg sliter med. Buksene som er high waist på Bik Bok er min aller største favoritt. Jeg må alltid klippe av nederst på bena, men de sitter sykt bra og er fine så det gjør opp for det. Ellers enn det er buksene på WOW veldig bra, og de har mange basic busker der. 

 

Hvordan ble du og Rebecca kjent?
– Dette er en litt morsom historie som jeg vil spare til en spørsmålrunde med Rebecca! 

 

Hvilke kremer bruker du i ansiktet? Du har så fin hud!
– Jeg har brukt samme ansiktskrem i cirka 1,5 år nå, og den har virkelig forandret huden min. Tidligere hadde jeg masse kviser fordi huden min var så tørr at den overproduserte olje. Denne ansiktskremen gir så ekstremt god fuktighet at nesten alle kvisene mine er borte, og den generelle huden i ansiktet mitt har blitt helt smooth og sykt bra. Begge kremene mine er fra Lancome, HER finner du dagkremen, og HER finner du nattkremen. 

Er det bare meg eller har du endret utseende på bloggen? Liksom annet design
– Det er ikke bare deg, hehe! Jeg har helt glemt bort å si noe om det, men jeg har endret hele designet på bloggen. Siden bloggen min har blitt flyttet fra Nettavisen til Egmont har alle vi bloggerne i Side2 fått nytt design. Syns det nye designet er mer oversiktlig, og kategori / arkiv funker mye bedre nå så det er et stort pluss!

Det eneste jeg ikke liker med det nye designet er at man ikke ser forskjell når noe er i uthevet skrift, så i dette innlegget måtte jeg ta gul bakgrunn på alle spørsmålene for å gjøre forskjell på de og teksten.. Tror jeg skal skifte header snart siden jeg har hatt headeren min i et år nå. Så det kommer nok til å skje snart! 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

26 kommentarer

Siste innlegg