Rart å være ferdig

annonse – Gucci, Bik Bok, Nelly

I dag har vært en skikkelig fin og sommerlig dag. Jeg begynte dagen med filming sammen med Bloggerne crewet. Vi hadde siste filming for denne sesongen. Så det var litt rart.

Trist å være ferdig med en hel sesong, men også flott å se tilbake på det siste halvåret og tenke på alt som har skjedd. Etter filmingen dro Per Fredrik og jeg ut for å spise litt lunsj for å markere sesongavslutningen med Bloggerne. Det har jo vært helt magisk fint vær i dag så det måtte vi nyte!

Vi dro ned på brygga i Sandefjord og stakk innom Kokeriet. Jeg elsker å spise lunsj der, for de har alltid så mye god mat. I dag var intet unntak for å si det sånn. Selv om det er mandag syntes jeg at det var heeelt innafor med en svær burger. Haha! 

Litt dessert måtte jeg selvfølgelig ha. Hihi! Elsker sorbet is og denne gangen ble det mangosorbet og den tutti frutti aktige som jeg ikke klarer å huske navnet på akkurat nå. Haha! 

SKJØRT – BIKBOK, HER
VESKE – GUCCI, HER
SOLBRILLER – GUCCI, HER
TOPPHER

————–

På vei hjem kjøpte jeg med masse blomsterjord. Jeg kjøpte en rekke blomster for ikke så lenge siden, og nå hadde jeg endelig tid til å plante de. Det var mildt sagt på tide. Halvparten av de hadde nesten dødd innen nå. Uffameg! 🙈Men nå fikk jeg forhåpentligvis reddet de. Fint ble det i alle fall! La ut noen snapper hvor dere kan se litt fra blomsterplantingen om dere vil det. Heter stinablogg på snapchat om du ikke allerede følger meg ✌🏼

Nå skal vi snart spise middag også skal vi kose oss resten av kvelden. De siste dagene har jeg fått helt dilla på westworld etter at Sophie skrev om det på bloggen sin. Så det bare må vi se videre på i kveld. Trodde det programmet skulle være litt kjedelig, men tvert imot; det er sykt spennende! 

8 kommentarer

Siste innlegg