Lørdagsgodt ala StinaBlogg

Lørdag og sankthansaften! Siden jeg var ute i går har jeg tatt det veldig med ro i dag. Jeg sov jo til langt utpå dagen (noe jeg aldri gjør), så jeg har virkelig fått slappet av til det fulle! Det trengte jeg virkelig etter de siste to ukene nå. Det har vært mildt sagt hektisk! Frem til torsdag blir det ganske rolig, og det er så deilig! 

I kveld har jeg bare slappet helt av. Per Fredrik er på bachelorparty for broren sin, så han er i Oslo akkurat nå. Han dro hjemmefra rett etter 8 i dag morres, så han er nok sykt sliten nå, spesielt med tanke på at vi festet til sånn 2 i natt! 

Siden jeg bare har slappet av i kveld har jeg laget meg noe skikkelig digg! Jeg elsker nachos, guacamole og salsa! Jeg har mine egne oppskrifter på både salsa og guacamola som dere absolutt bør sjekke ut! 

 

– JORDBÆRSALSA – 10 jordbær, 1/4 lime, 1 liten bunt koriander, 1/4 rødløk, et lite dryss sukker –

 

GUACAMOLE  – 1 avokado, 1/3 lime, 1 ss lettrømme, 1 bunt koriander – 

TOMATSALSA – 8 små tomater, 1/4 gul løk, en bunt koriander, et lite dryss sukker, 1/3 lime – 

Alt ble sykt godt, og jordbærsalsaen er uten tvil min favoritt. Den er dere nødt til å teste selv! Funker også superbra som en salat ved siden av grillkjøtt. Nå skal jeg rydde opp litt her. Å rydde opp etter gårsdagens festligheter tar sin tid, haha! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg