Mine skjønnhets-rutiner

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men det å pleie utseendet har nesten blitt som en terapi / meditasjon for meg. Jeg føler meg alltid ekstremt mye mer vel når jeg føler at jeg har pleid kroppen min, og gitt den det lille ekstra av skjønnhetsritualer jeg går igjennom.

Siden jeg syns det er veldig morsomt å lese hva andre gjør for utseendet sitt, og hvilke rutiner / ritualer de gjør, tenkte jeg i dag og fortelle om hvilke rutiner jeg har for mitt eget utseendet.

♥ Hver tredje gang jeg vasker håret har jeg alltid i hårkur, for at håret skal bli ekstra glansfullt, mykt og få ekstra mye pleie. Siden jeg bruker hair extensions og varmebehandler håret mye, er håret mitt en del mer avhengig av god pleie, så hårkur er et must for meg! 

♥ Jeg tar selvbruning minst en gang i uka. Siden det er veldig lite sol i Norge, er selvbruner et must om man ikke vil bli solariumsbrun. Føler meg alltid mye mer fresh når jeg har litt gyllen farge i huden.

♥ Tannbleking. Et par ganger i året tar jeg en tannblekingsrunde, der jeg gjør tennene mine ekstra hvite. Siden jeg drikker en del kaffe blir de dessverre litt misfarget, og jeg takler ikke å ha gule tenner. Så da må det litt tannbleking til iblant!

♥ Ca 1 gang i uka / hver 2. uke, tar jeg fotbad og fjerner all død hud og legger ny neglelakk. Siden jeg har helt angst for føtter, er jeg alltid veldig nøye med at mine egne føtter alltid er stelt. Hehe!

♥ Skjønnhetssøvn. Jeg er veldig nøye med at jeg alltid får 8 timer søvn. Søvnen er jo noe av det mest viktigste for kropp og utseendet, så den må alltid være på 8 timer. 

♥ Botox. Jeg tar botox hver 4-6 måned for å unngå spenningshodepine og vondt i nakken. Men det gjør jo også at jeg ikke får rynker i panna og mellom øyenbrynene, så det er jo supert. Forebygging er nøkkelen!

♥ Jeg passer på at jeg alltid får i meg nok vann i løpet av dagen, så huden får nok fuktighet innenifra. 

♥ Sminke. Jeg bruker sminke nesten hver eneste dag, og tar meg alltid god tid til å legge sminken  så jeg føler den blir helt on-point. Er det en ting jeg hater, så er det å ha lagt sminken dårlig. Ah! 

♥ Neglene mine fikser jeg faktisk selv. Før gjorde jeg det på salong og tok akrylnegler. Men jeg ble så lei av å måtte dra inn til Oslo hver gang for å fikse de. Nå setter jeg på sånne man limer på, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det! 

♥ Ansiktsmasker – Cirka to ganger i uka bruker jeg to forskjellige ansiktsmasker. En som renser opp i porene og en som gir masse fuktighet.

♥ Restylane. Hver 2-3 måned drar jeg til klinikk og fyller Restylane i leppene for å gi de den fylden jeg liker at de skal være. 

♥ Body lotion. Hver eneste kveld smører jeg inn hele kroppen med masse body lotion. Jeg har naturlig ganske tørr hud, og er ekstra obs på å gi den masse fuktighet så den blir myk og smidig. 

♥ Jeg bruker tape extensions, og det er nok et av mine viktigste skjønnhetsritualer. Jeg elsker å ha langt hår, men har dessverre aldri klart å få det like langt og tykt naturlig, så derfor er tape extensions et must for meg! 

Så ja, som dere kan se så er det litt av en liste med ting jeg gjør for å pleie mitt eget utseendet. Kunne sikkert nevnt enda flere ting, men syns det holdt med dette, hehe! Nå skal det sies at fordi jeg lever av blogging og tar mye bilder av meg selv, er jeg ekstra påpasselig med utseendet. Meeen, så har jeg også vært en liten sminkebærte siden jeg var 10 år. Så jeg hadde nok vært sånn uansett. Haha! 
 

8 kommentarer
    1. Har lest bloggen din lenge nå, men aldri syntes at du er en sånn ?rosa blogger?. Føler at du er helt naturlig og ser ikke sånn veldig make up jente, selvom du bruker sminke

    2. Utrolig synd at du er med på å normalisere botox og Restylane. Jeg forstår at dette er DIN «rutine», men det er fryktelig synd at andre jenter skal tro det må være en del av sin skjønnhetsrutine for å føle seg mye bedre som du beskriver. Bloggere og instagrammere som normaliserer produkter som reklamerer for dette er med på å skape et urealistisk skjønnhetsideal, og jenter bruker penger de ikke har på dette for å føle seg like bra som dere.

    3. Om ikke du kan vise oss, kan du fortelle hva ansiktmaskene heter og hvem merke?😀 Og hvilken bruker du når?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg