Meg 5 år siden vs nå!

Noe jeg syns er veldig gøy er når man har throwback og viser gamle bilder av seg selv. Ofte har personer forandret seg til det ugjenkjennelige. Spesielt hvis det har lagt seg under kniven eller tatt mye injeksjoner. Jeg selv derimot.. Vel, jeg lo godt når jeg så på bilder av meg selv som var 5 år gamle versus nå. Jeg har nesten ikke forandret meg! 

Den eneste forskjellen er at jeg sminker meg ganske annerledes, og har litt større lepper. Ellers enn det; nada. Haha! Krysser fingrene for at jeg kan si det samme når jeg er 30! Jeg eldres i alle fall ikke særlig mye, og det er jo deilig det. Kan virkelig ikke klage! 

De fleste er jo hakket mer eksperimentelle med utseendet sitt enn jeg er. Spesielt i min bransje. De bytter hårfarge og legger seg under kniven oftere enn jeg rekker å oppdatere bloggen. Haha! Neida. Men de fleste i min bransje forandrer utseendet sitt mye mer enn jeg gjør. Der er jeg sikkert litt kjedeligere enn andre. Men jeg føler at jeg har funnet ut hva som kler meg, og da har jeg ikke noe behov for å plutselig farge håret blondt. 

Noe som er litt pussig er at det ser ut som at jeg har forandret øyefarge fra blå til grønn. Altså? Her tror jeg det bare er litt mye refleksjon av grønne planter som treffer øynene. Hehe!

Har du forandret deg mye de siste 5 årene?

 

 

19 kommentarer

Siste innlegg